Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Missä on se energinen minä, joka ennen olin? SISÄLTÄÄ ALEKOODIN HYVINVOINTIVALMENNUKSEEN

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos ja MT Personal Training

Muistan, kun nuorempana minussa riitti virtaa ja monesti minua kutsuttiin Duracell-pupuksi. Minne se energinen minä katosi?

Nykyään olen koko ajan väsynyt, tekisi mieli nukkua päiväunet suunnilleen joka päivä ja arkihommien lisäksi muu jaksaminen on kortilla. Jos teen jotain kodin ulkopuolella yhtenä päivänä, oon seuraavan päivän ihan poikki.

Toisaalta vaiva selittyy huonoilla kilpirauhasarvoilla, jotka mulla usein heittelehtii melkein 10 vuotta sitten poistetun kilpirauhasen jäljiltä. Arvot ei vaan pysy tasaisena jostain syystä.

Toisaalta luulen lääkityksenkin imeytyvän huonosti, koska mun ruokavalio on niin pyllyllään enkä harrasta liikuntaa. Tämä on saanut suolistonkin ärtymään.

Siksi mulle Suurin muutos-hyvinvointivalmennukseen osallistuminen tulee oikeasti ihan tarpeeseen.

Opettelen juomaan vettä (jota en juo päivittäin varmaan edes puolta litraa) ja olemaan juomatta Pepsi Maxia. Myös ruokarytmi ja annoskoot on olleet jo pitkään niin hukassa, että ne pitää ihan oikeasti opetella alusta.

Arkiliikunnan lisääminenkin on yksi haaste, jonka joudun ihan opettelemaan. Liikun supervähän ja se näkyy sekä kehossa että jaksamisessa. Hengästyn portaissa, en jaksa juosta lasten perässä ja lenkkeilyäkään en harrasta.

Haluaisin näyttää mun lapsille hyvää esimerkkiä syömisten ja liikunnan suhteen, mutta tällä hetkellä en todellakaan ole itse hyvä esimerkki. Meidän lapset kyllä syö terveellisesti ja liikkuu tarpeeksi, mutta mä en vaan ole jaksanut panostaa omaan hyvinvointiin ja se energinen minä on ollut jo pitkään hukassa.

Jos haluat vertaistukea painonpudotukseen tai ihan vaikka vaan järkevän ateriarytmin löytämseen, niin lähde mun kanssa Suurin muutos-valmennukseen. Ryhmä alkaa maanantaina 16.8 ja toimii täysin Facebookissa, jonne reseptit ja liikuntaohjeet (osa videomuodossa). Siellä on myös muut samaa valmennusta käyvät samassa ryhmässä eli vertaistukea riittää. 

Mun koodilla Susannamuutos saat valmennuksen 16.8 asti 59€ (norm 79€). Valmennuksen voi ostaa sivulta suurinmuutos.com

Itselle tärkeää valmennuksen valinnassa oli, että valmentajat Tuukka ja Monna (jotka on muuten naimisissa keskenään) on ihanan lempeitä ja heistä huokuu hyvää energiaa. Heillä on myös pieni lapsi, suunnilleen saman ikäinen kuin meidän nuorin, joten he ymmärtää millaista se hektinen perhearki välillä on.

Ja hei parasta valmennuksessa on, että ruokavalio koostuu ihan peruskotiruoasta eli koko perhe voi syödä samaa ruokaa.

Onko sinultakin hukassa se energinen minä vai onko se vielä tallessa?

 

LUE MYÖS: 

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA . SINNE JAAN REEALIAJASSA TUNTEMUKSIA VALMENNUKSEN ALETTUA. 

Kaupallinen yhteistyö: Suurin muutos ja MT Personal Training

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.