Hae
Colour Outside the Lines

8 random kysymystä elämästä

1.Mikä on paras kehu, jonka olet koskaan saanut?

Mua kehuttiin viime vuonna lukemattomia kertoja todella positiiviseksi ja moni kysyi mistä mun positiivisuus kumpuaa. Jotenkin itse oon aina ajatellut, että oon positiivinen, mut sit kuitenkin jos jostain valitan niin ajatellut sen näkyvän muille ihan toisin kuin itse ajattelen. Eli siis tää oli mun mielestä oikeasti paras kehu mitä voi saada. 

Ihanaa, että se positiivisuus välittyy muillekin. Mun mielestä tilanteet on mitä on ja jos menee huonosti, niin suunta ei voi olla kuin ylöspäin ja elämästä selviää aina jollain tavalla. 

2.Milloin olet tuotteliain ja mikä sinua inspiroi eniten?

Aiemmin olisin sanonut, että illalla, koska usein tein iltaisin eniten. Nyt kuitenkin arkirytmin muututtua ja aloitettuani hermosärkyyn Triptylin, olen selvästi tuotteliain aamuisin. Iltaisin olen ihan superväsynyt, koska lääke väsyttää niin paljon, mutta onneksi aamuiset aivosumut ovat jo väistyneet. 

Eniten mua inspiroi ihan vaan arkinen elämä ja musiikki. 3. Makea vai suolainen?

Ehdottomasti molemmat. Yleensä himoitsen enemmän makeaa, mutta välillä tulee myös suolaiseen himoja. Eli molemmat. Jos pitäis valita lempparit niin makeasta suklaa (ja irtokarkit), suolaisesta nachot. 


4. Mikä on kallein asia, jonka olet koskaan ostanut?

Tätä mun piti ihan miettiä. En oikeastaan ole koskaan ostanut itse mitään superkallista, joten varmaan tää olis joku matka tai sit viime vuonna Janille ostamani lego, joka maksoi yli 200€. En oo koskaan ostanut asuntoa tai autoa, en oo ostanut kalliita laukkuja tai koruja. Oon asunut aina vuokralla ja autokin on aina ollut jonkun muun. Nytkin meillä on auto Beelyltä, joten periaatteessa se ei oo meidän oma. Hääpukuakaan en ostanut. 

Joten varmaan joku matka. Ehkä Disneylandin matka 11 vuotta sitten? 


5. Mikä sinua hymyilyttää eniten?

Onnistumiset elämässä, lasten ilo (miten joku voikaan olla niin iloinen irronneesta hampaasta tai traktorin näkemisestä?), hyvä ruoka ja rakkaus. 6. Kerro yksi asia, jota ihmiset ei tiedä sinusta.

En oo koskaan maistanut tupakkaa. En oo ikinä halunnutkaan. 

Paitsi….

Kun olin noin vuoden vanha, oltiin mun kummitädin luona kylässä. Silloin vielä ihmiset poltti tupakkaa sisällä tai autossa (joka kuulostaa nyt tosi oudolta, mutta oli silloin ihan normaalia) ja mä olin muilta huomaamatta päässyt käsiksi tuhkakuppiin. Olin niellyt sen sisällön tai ainakin osan siitä ja pääsin sitten vatsahuuhteluun. Nam. 


7. Korkokengät, ballerinat vai tennarit?

10 vuotta sitten olisin vastannut, että ehdottomasti korkokengät, mutta niin ne vaan ajat muuttuu ja minä vanhenen. Ballerinat, kiitos. Korkokengät ei vaan enää istu mun jalkaan enkä osaa enää niillä kävellä. 

Kevään aikana pitää löytää sekä kivat ballerinat että tennarit, koska kulutin viime vuonna molemmat puhki. Ennen omistin tosi monet parit kenkiä, mutta nykyään ostan uudet vasta, kun vanhat hajoaa. Hassua miten elämästä tulee 10 vuodessa ihan erilaista. 8. Mikä saa sinut eniten tuntemaan olosi omaksi itseksesi?

Tää on vaikee. Kivat vaatteet ja hyvät yöunet. Ne on ainakin osatekijä siinä, että tunnen oloni oikeasti minuksi. Blogin kirjoittaminen, asiakaspalvelu Iloisessa Joulukaupassa ja kahdenkeskiset reissut miehen kanssa. Mutta toisaalta myös lasten kanssa retkeily, ruokaostoksilla käyminen tai vaan koulussa istuminen. 

Mä oon tyytyväinen mun elämään just tämmösenä ja myös itseeni aika lailla tämmösenä. 

Olisko sulla joku kysymys mun elämästä mielessä? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA ELÄMÄÄ MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS 

LUE MYÖS: 

30 tiukkaa kysymystä viime vuodesta

10 (omituista) faktaa minusta

Kysymyksiä ja vastauksia kohdunpoistosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *