Hae
Colour Outside the Lines

TESTISSÄ: L’Oréal Paris Prodigy

*Kaupallinen yhteistyö L’Oréal Parisin kanssa. 
Olen kasvatellut hiuksiani siitä asti, kun leikkasin ne vuodenvaihteessa lyhyeksi. Ne olivat vaalennuksien jäljiltä niin huonossa kunnossa, että oli pakko tehdä jotain radikaalia. Värjäsin hiukset suunnilleen samaan aikaan ja sen jälkeen en olekaan värjännyt hiuksiani kertaakaan. Juurikasvua oli kertynyt aikamoinen määrä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy. Oma hiukseni on tuollainen aika tumma ruskea, jossa on kuitenkin todella vahva punapigmentti. Sen takia hiuksia olikin vaalennettu niin useasti, koska hiuksilla oli tapana vaalennuksista huolimatta olla oranssit. 
                             

Hain kuukausi pari sitten mukaan L’oréal Parisin hiusväritestiryhmään. Hakuvaiheessa kyseltiin hiusten pituutta ja väritoivetta. Olin jo kokonaan unohtanut hakeneeni tesiryhmään, kunnes maanantaina posti toi sitten mukanaan paketin, josta löytyi hiusväri ja kyselylomake.  Kyseessä on siis L’Oréal Parisin Prodigy kestoväri. Prodigy on mikroöljyteknologialla valmistettu uudenlainen hiusväri. Uusi koostumus lupaa tehdä hiuksista kiiltävät, kauniit ja silkinpehmeät. Itse valitsin väriksi 6.60 Intense red eli syvän punaisen, koska olen nyt päättänyt olla tappelematta punapigmenttiäni vastaan.

                       
Hisväri käskettiin laittaa pesemättömään ja kuivaan tukkaan. No, kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy, hiukset todellakin olivat pesemättömät eli toisin sanoen likaiset. Hiuksia en siis ollut värjännyt, edellisellä viikolla laitoin vähän pinkkiä värinaamiota hiuksiin. J levitti hiusvärin aloittaen juuresta ja laitettuaan sitä kaikkiin hiuksiin, hieroi värin vielä kunnolla joka puolelle hiuksia. Väri ei kirvellyt päänahkaa niin kuin suurin osa aiemmin käyttämistäni hiusväreistä. Loppuvaiheessa päänahka alkoi hieman kutista, mutta tämä varmasti johtuu siitä, että annoin värin vaikuttaa värin levityksen jälkeen vielä noin 40 minuuttia vaikka ohjeessa luki 30 minuuttia. Väri ei myöskään valunut yhtään eikä haissut. Minulla on hyvin herkkä nenä ja suurin osa hiusväreistä haisee niin pahalle, että aivastelen koko päivän hiusten värjäämisen jälkeen. 

Pesin värin pois ja väri oli aika tiukassa. Tuntui, ettei kaikkea saa millään pois päästä. Vaikea oli arvioida onko vesi jo kirkasta, kun hiukset ovat niin lyhyet etteivät ne yletä kunnolla eteen. Laitoin hiuksiin värin mukana tullutta hoitoainetta ja annoin vaikuttaa ohjeessa sanotun viisi minuuttia. Sen jälkeen hiukset olivat todella helposti huuhdeltavat.

Väri on oikeasti aika syvä punainen. Vasemmalla hiukset märkänä ja oikealla kuivana. Väri ei paljon muutu vaikka olisi märät hiukset. Auringossa väri on hieman kirkkaampi punainen. Hiuksista tuli ihanan pehmeät ja kiiltävät. Ja todella helposti harjattavat. Olen kyllä todella tyytyväinen tulokseen! Varsinkin, koska juurikasvu peittyi kokonaan ja väristä tuli todella tasainen. Aion todellakin jatkossakin ostaa tätä samaa väriä ja suosittelen, että sinäkin ostat!

Mitä hiusväriä sinä yleensä käytät vai värjäätkö hiuksesi kampaajalla? 

*Hiusväri saatu testiryhmän kautta

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Olia väreihin olen itse kiintynyt. 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Se on kyllä hyvä, kun löytää itselleen hyvän! Itse vielä kokeilen mikä on paras ja yleensä tuleekin ostettua sitä mikä on sillä hetkellä tarjouksessa.

 3. Viltsu kirjoitti:

  Hyvältä tuo näyttää! Itse en värjää edes hiuksiani enää. Vielä 6 vuotta sitten värjäsin.
  Tulin muutes lukijaksi. Savolainen itsekin

 4. Susanna kirjoitti:

  Juu, itsekin olen kyllä miettinyt, että voisi oman värin antaa vain kasvaa näkyviin, kun se kuitenkin on ihan kunnon ruskea pienellä punaisella vivahteella. Varmaan teenkin niin, kunhan tulen raskaaksi, koska nykyään niin paljon pelotellaan raskaana olevien hiusten värjäämisestä.

  Ja tervetuloa lukijaksi!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *