Hae
Colour Outside the Lines

Viides joulukuuta

Ollaan Janin kanssa kahdestaan kotona, kun lapset on mummilassa ja isotätin luona viikonlopun, joten aloitin lauantain nukkumalla niin pitkään kuin nukutti. Ensin heräsin puoli kahdeksalta (kuten arvasin käyvän), mutta sain lopulta unen päästä kiinni ja nukuin kymmeneen. 

Aloitin aamun joululeffalla ja lahjojen paketoinnilla. Päätettiin, että kun lapset on poissa, paketoidaan kaikki jo tähän mennessä hankitut lahjat ja viedään säkki mun vanhempien luokse odottamaan aattoa.

Kävin aamupäivällä myös hakemassa lähikaupalta Hanna Partasen lihapiirakoita eurolla (jos käyt Kuopiossa niin maista näitä torilla myytäviä herkkuja!) ja katsottiin Vain elämää-jakso perjantailta.

Meillä oli varattuna pöytä Grillsonista viideltä ja lähdettiinkin sitten jo ajoissa keskustaa kohti. Käytiin matkalla hakemassa postista muutama paketti ja ostamassa Prismasta vielä lahjoja, jonka jälkeen ajoimme keskustaan. Autokin suli mukavasti, kun jätettiin se ravintolassa käynnin ajaksi torin alle parkkiin. 

Olipa muuten outoa meikata pitkästä aikaa koko naama, kun oon töihin jättänyt alapuolen naamasta meikkaamatta, koska se on kuitenkin maskin alla piilossa. Eilenkin laitoin maskin postiin ja Prismaan, jonka jälkeen mulla ei ollut enää nenässä meikkivoidetta. Onneksi ravintolassa oli hämärää niin se ei näyttänyt kovin pahalta. 

Pusero ja korvikset: H&M
Hame: Luppaset
Kengät: Even&Odd (Zalando)

Käytiin Grillsonissa nyt toista kertaa. Viime kerrasta oli jo vuosi, mutta lista oli pysynyt aikalaila samana. Tarjoilija kuitenkin kertoi, että listan ulkopuolelta oli tarjolla lohta rapukastikkeella ja entrecote-pihviä punaviinikastikkeella, joten päätimme tilata niitä. 

Jani söi myös alkuruoaksi etanoita sinihomejuustolla ja poltti kitalakensa, koska oli liian hätäinen (ja nälkäinen).

Ruoka oli hyvää kuten viime vuonnakin. Lista on aika pieni, joten kovinkaan usein tuolla Grillsonissa ei senkään takia ehkä tule käytyä. Ehkä taas ensi joulun alla. 

Haettiin vielä matkalla parit jutut Melissan joulukalenteriin ja iltapalalle. Illalla paketoin loput lahjat ja katsottiin Mulan, joka tuli eilen Disney+ suoratoistopalveluun ja uusin Mandalorian-jakso. 

Syötiin iltapalaksi ketotortillasipsejä. Huomenna pidetäänkin sitten siivouspäivä ennen kuin lapset tulee kotiin. 

oliko sinulla mukava joulukuun viides? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.