Hae
Colour Outside the Lines

4-vuotias Bea

B täytti toissa viikolla jo neljä. Vastahan B oli 2-vuotias pikkutyttö. Käytiin samalla viikolla myös neuvolassa ja B olikin kasvanut hurjasti viime kerrasta. Pituutta neidillä on jo 106cm ja painoa 19kg. Neuvolaan oli vihdoin saatu uusi järjestelmä, joka laskee ennusteet, pituudet ja painot sekä muut paremmin. Pituusennuste taisi olla jotain 169 senttimetrin luokkaa. Katsotaan nyt miten pitkä tyttö B:stä kasvaa. 

4-vuotias B rakastaa kaikkea kimaltavaa. Lempivärit ovat vaaleanpunainen ja pinkki ja tyttö tietää niiden eron. Lempiruokaa on se ruoka, jota juuri silloin syödään (paitsi ei ruusukaali, se on pahaa). B on tosi kaikkiruokainen ja tosi harvoin nyrpisteleekin nenäänsä ruokapöydässä. Televisiossa parhaat ohjelmat on Ryhmä Hau, Mikki Hiiren kerhotalo, Sofia ensimmäinen ja tämän hetken ykkösohjelma on Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvot. Elokuvista kaikista ihanin on tietysti Frozen. Tosin lempiprinsessa on Prinsessa Ruusunen. Siihen osasyynä voi olla Ruususen pinkki mekko. Lempiartisti on Antti Tuisku, mutta eipä B muita tiedäkään kuin Antti Tuiskun ja One Directionin. 

B tykkää edelleen pusuista ja haleista -varsinkin silloin, kun joku muu saa niitä. B on aika mustasukkaista sorttia varsinkin isästään eli jos J antaa Lissulle tai minulle haleja tai pusuja, B työntää itsensä aina väliin. Pari kertaa on päät kopsahtanut yhteenkin.

Lempileluja ovat Legon duplot ja Little People-hahmot. Synttärilahjaksi tulikin niin paljon Duploja, että meidän piti ostaa uusi laatikko palikoille. Meillä on kaikki duplot ja legot Legon omissa palikan näköisissä laatikoissa. Meillä onkin laatikoita useassa eri värissä. 

Lempparit näistä synttärilahjaksi tulleista duploista taisivat olla Minni ja Mikki-hahmot, joilla on tosi kiva leikkiä vaikka ilman muita palikoita. Minnillä on irtoava kankainen hamekin. Paketissa oli myös tosi kivat ilmapallot, mutta ne näyttävät puuttuvan kuvista.

2 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    Kiitos:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.