Hae
Colour Outside the Lines

Kirpparilöytöjä

Käytiin Lissun kanssa tänään kirppiksellä, koska koko päivän satoi vettä eikä ulkona voinut oikein olla. Olen edelleen sitä mieltä, että kauppakeskus Hermanissa oleva kirpparilla.fi on Kuopion paras kirppari. Kierreltiinkin sitä varmasti ainakin tunti. Löysin taas jotain kaikille muille paitsi itselleni. Se alkaa jo muodostua tavaksi, etten löydä itselleni mitään. 
Löysin taas kaksi Uppo-Nalle kirjaa 3€/kpl. Tykkäsin kirjoista tosi paljon itse pienenä, joten haluan lukea kirjoja myös omille lapsilleni. Ostin myös kirjan Vauvaa vailla, joka kertoo naisesta, joka alkaa vauvakuumeilla ja huomaa, ettei lapsia saakaan tilattua ihan yhtä helposti kuin postimyynnistä. Saattaa kirpaista vähän liian läheltä tuo aihe, mutta takakannen perusteella vaikutti kiinnostavalta kirjalta. 

                                   

Löysin myös pari elokuvaa. Lost in Austen-dvd oli hyvä löytö. Omistin dvd:n jo aiemmin, mutta se on aikojen saatossa kadonnut jonnekin ja olen harmitellut asiaa jo useamman vuoden, koska se oli nettikaupoistakin loppu. Lissu löysi Lotta, ystäväni-dvd:n, joka on yksi hänen lempielokuvistaan. Kaikki dvd:t olivat 2€/kpl. 

                                

J sai uuden kauluspaidan kahdella eurolla. Löysin vauvan neulepuvun koossa 80cm, jossa oli vielä kaupan hintalappu paikallaan ja maksoin siitä vain 4e. B:lle löysin myös Barbababa-numeropelin kolmella eurolla. 

Käytiin vielä SPR:n Kontissa, josta olen alkanut taas tykätä, koska hinnat ovat hieman laskeneet. Jossain vaiheessa Kontti oli niin kallis, että tuntui typerältä käydä siellä, koska en koskaan raaskinut ostaa mitään kuitenkaan. Löysin Lissun rakastaman Arvaa kuinka paljon sinua rakastan-sarjan palapelikirjan sekä yhden Ariel-kirjan kasvavaan kokoelmaani. 

Oletteko te tehneet kirpparilöytöjä viime aikoina? 


4 kommenttia

 1. Noora / KIDULT kirjoitti:

  kirpparilla.fi on kyllä kuopion paras kirppari, tuttu citypörssi tulee heti hyvänä kakkosena!! 🙂

  http://tthekidult.blogspot.fi/

 2. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Hyviä löytöjä taas 🙂

 3. Susanna kirjoitti:

  Jep, itse oon aivan samaa mieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.