Hae
Colour Outside the Lines

Häihin reilu viikko aikaa

Blogissa on ollut taas superhiljaista, pahoittelen kamalasti.

Ensin tuli syöpädiagnoosi ja kohdunpoistoleikkaus, sitten toipumisaika ja henkinen toipuminen syövästä on vieläkin vähän vaiheessa. Kaiken tän päälle sain kesäksi töitä ihanasta kaupasta ja häätkin kolkuttelee jo kulman takana.

Tämän takia joku asia on jäänyt vähemmälle ja se on ollut tää mulle rakas blogiharrastus. Lopettaa en kuitenkaan aio vaikka sitäkin oon välillä harkinnut (vaikka en ehkä ihan tosissaan). Mulle tää on rentoutumiskeino ja nyt otan taas tavaksi kirjoitella tänne useammin.

Meillä on tosiaan ensi viikon lauantaina omat häät, joita on suunniteltu monta vuotta. Kaikki alkaa olla mallillaan, mitä nyt multa itseltäni puuttuu vielä hääpuku. Ostin aiemmin hääpuvun torista (maksoi posteineen 45,90€), mutta se oli sellainen tavoitepuku ja siihenhän mä en mahdu. Sopivaa ja mieleistä en ole löytänyt, joten nyt vikoina viikkoina ennen häitä oon ommellut sitten itselleni mekkoa. Katsotaan millainen siitä sit lopulta tulee.

Koska mä sain ton syöpädiagnoosin just häitä edeltävänä keväänä ja raha-asiat oli hetkellisesti vähän solmussa, niin jouduttiin häistä vähentämään mulle tärkeä asia eli valokuvaus. Se olisi syönyt budjetista niin ison osan, että oli pakko siitä luopua. Harmittaa, mutta ei voi vaan mitään. Potretit on tarkoitus kyllä ottaa sitten jossain vaiheessa häämatkan jälkeen.

Häämatkallekin me suunnataan ihan kotimaahan, Saariselälle. Saatiin mökki lainaksi ja siellä meinataan olla kahdestaan viikko rentoutumassa.

Kirjottelen enemmän hääsuunnitelmista huomenna, halusin nyt vaan tulla kertoo että täällä ollaan edelleen!

Ootko sä menossa tänä kesänä naimisiin tai vieraaksi häihin?

2 kommenttia

  1. krissstiina kirjoitti:

    Tänään olen ollut 2kk naimisissa❤ Meillä oli pienimutoinen maistraattivihkiminen perheiden kera ja sitten pari viikkoa sen jälkeen bileet kavereille. Budjettihäät, ei haluttu käyttää omaisuuksia. Silti oli niin rakkaudentäyteinen vihkipäivä, että vieläkin hymyilyttää.
    Muistakaa nauttia ihanasta päivästänne, vaikka järjestelyt on välillä stressaavia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.