Hae
Colour Outside the Lines

Palataan hetkeksi kesäasuun

*Sisältää mainoslinkkejä

Me käytiin tänä kesänä vieraina mun pikkuserkun häissä ja oli ihana pukeutua häitä varten. Varsinkin kun heidän häitään juhlittiin viikkoa ennen meidän häitä ja päästiin jo vähän juhlatunnelmaan siinä samalla. En kuitenkaan ollut jakanut teille näitä kuvia vielä, joten palataan hetkeksi kesäasuun näiden kuvien myötä.

Mulla oli todella rankka kevät syöpädiagnoosin ja kohdunpoiston takia. Kesän olin töissä vastuumyyjänä Designkavereiden Iloisessa Kesäkaupassa ja nämä häät sattui just viimeisen työviikon keskelle. Olin siis sekä henkisesti että fyysisesti jo aika loppu tässä vaiheessa.

Älkää ymmärtäkö väärin, mä rakastan yli kaiken mun työtä pop upeissa vastuumyyjänä, mutta olin just kohdannut niin ison henkisen kolauksen eikä ollut oikein aikaa toipua siitä ennen kaupan alkua, että huomasin olevani henkisesi ja fyysisesti tosi väsynyt kesän lopulla. Siinä samalla vielä järkkäiltiin omia häitä ja sumplittiin työvuoroja niin, että lasten ei tarvii olla yksin kotona. Ymmärrän hyvin miksi näitä kutsutaan ruuhkavuosiksi.

Jotenkin kuitenkin näitä kuvia katsellessani muistan miten väsynyt olin ja puskin vaan läpi sen kaiken väsymyksen. Ajattelin koko ajan vaan, että häämatkalla sit helpottaa, kun saadaan levätä koko viikko (ja niin helpottikin).

Näihin häihin oli pukukoodina juhlava pukeutuminen ja mulla oli aikamoinen kriisi pitkään mitä laitan päälle. En nimittäin omistanut yhtään juhlavampaa mekkoa, joka olisi sopinut pukukoodiin enkä halunnut ostaa uutta mekkoa vain häitä varten. Onneksi meille kuitenkin tuli Iloiselle Kesäkaupalle Puuvillatehtaalta tätä ihanaa Tilma Frill Dress-mekkoa, värissä piquenique. Mekko oli juuri sopiva sekä arkeen että juhlaan ja koska se peitti olkapäät, olisi voinut mennä sillä myös kirkkoon. Minulla oli kuitenkin mukana bleiseri, koska vihkimistä ennen satoi vettä.

Minulla on mekko koossa L. Mekossa on 5% elastaania, joten se venyy hieman ja itse tykkään, kun mekko on vähän tyköistuvampi. KOitin ensin kokoa XL, mutta se jäi minulle yläosasta liian löysäksi. Vyötärökaistale ei myöskään isommassa koossa istunut yhtä nätille kohdalle, koska minulla on aika lyhyt selkä.

Mekko: Puuvillatehdas (tästä mekkoon)
Bleiseri: Bikbok (*samantyylinen, *samantyylinen)
Kengät: Halonen (*samantyyliset, *samantyyliset)
Korvikset tehty Mamakorun Mamamixillä
Laukkuna toimi Marimekon vihreä Gratha, pelkkä hihna näkyy kuvissa

Olipa kiva palata tähän kesäasuun ja inspiroitua taas kaivamaan tämä mekko pitkästä aikaa kaapista. Täytyy etsiä jostain poolopaita tai muu pitkähihainen, jonka voi pukea mekon alle ja voin jatkaa mekon käyttämistä koko pitkän syksyn, talven ja kevään ennen ensi kesää.

Olitko sä tänä kesänä häävieraana?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Eilisen reissuasu

Omistan pitkästä aikaa nahkatakin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *