Hae
Colour Outside the Lines

Räjähtääkö teidänkin tiskipöytä mysteerisesti päivän aikana?

Tämä on sitä wabi sabia parhaimmillaan. Sitä lapsiperheiden sisustustrendiä, jossa arki näkyy. 
Vaikka iltaisin täytät astianpesukoneen, joudut täyttämään sen kesken päivää uudelleen (usein jopa kahdesti), jos haluat pöydän pysyvän siistinä. Meillä ainakaan ei pelkkä iltatäyttö riitä. Haaveilinkin eilen ääneen kahdesta vierekkäisestä astianpesukoneesta. 
Teini tuo astiat huoneestaan joskus, mutta yleensä ne eivät osu koneeseen. Keskimmäinen ei osaa vielä astioitaan laittaa koneeseen. Tai ehkä osaisi, muttei omaa vielä sellaista kykyä, että osaisi asetella ne sinne jos siellä on muitakin astioita. Ja itse olen usein liian laiska laittamaan astioita suoraan koneeseen. Tiedän, tämä taito pitäisi opetella. 
Ehkä kasvatan tuosta taaperosta siivousfanaatikon, jonka lempikotityö olisi täyttää ja tyhjentää astianpesukone.  Keskimmäinen on nyt opetellut tyhjentämään astianpesukoneen ja kysyykin päivittäin lupaa siihen. Tästä iloitsen ja olen onnellinen. 
Kuten tiskirättikin sanoo, bless this mess, eli siunaa tämä sotku.
Kuten tiskirättikin sanoo, bless this mess, eli siunaa tämä sotku.

Onko muilla tällaisia räjähtäviä tiskipöytiä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.