Hae
Colour Outside the Lines

Täällä taas!

Huh, mitkä muutama viikko meillä on ollu. Saatiin muutaman päivän varotusajalla uusi asunto (vihdoinkin!). Eli pari viime viikkoa on menny tavaroiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Edelleen eletään pahvilaatikoiden keskellä, mutta pikkuhiljaa alkaa tavarat löytää paikkansa.

Saatiin siis hieman isompi vuokra-asunto kuin meidän edellinen asunto neliöiltään. Tässä on 9 neliötä enemmän kuin edellisessä. Isoimmat muutokset on, että tässä asunnossa on yksi makuuhuone lisää plus sauna. Siitä J oli ehdoton, että sauna on pakko saada. Meillä oli aluksi toiveissa löytää 4 makuuhuoneen vuokra-asunto, mutta koska tässä oli neliöt aika kivasti jaettu, päätettiin tämän riittävän. Tytöt sai omat huoneet ja vauvan sänkykin mahtuu mukavasti meidän makkariin.

Eniten totuttelua vaati ehkä aluksi se, että täällä oli kaikki seinät valkoisia. Osassa seinistä on tapetti, mutta sekin on valkoista. Kyllähän tapetteja ja maaleja saa laittaa itse, mutta päätettiin sisustaa väreillä sitten muuten. Edellisessä asunnossahan ei ollut valkoiset seinät kuin kylpyhuoneessa. Seinätilaa on muutenkin huomattavasti vähemmän kuin aiemmin, joten olemme joutuneet aika monesta huonekalusta luopumaan, kuten minun rakkaasta Ektorp-sohvasta. Nehän olivat juuri ne sohvat, joista olin ihka ensimmäisestä Ikea-reissustani asti haaveillut ja ostin itselleni kaksi sohvaa juuri ennen kuin J ja B muuttivat meidän kanssamme samaan kotiin. Onneksi minulle jäi vielä toinen sohvista.

Kyllä tämä pikkuhiljaa alkaa kodilta tuntua. Vielä jos saisi muutaman laatikon purettua niin täällä mahtuisi kulkemaankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.