Hae
Colour Outside the Lines

Odotan viikonlopun lapsivapaata aikaa

Meillä on Janin kanssa pitkästä aikaa lapsivapaata pitkä viikonloppu, kun Vivia lähtee huomenna mummin  kanssa mökille ja Bea lähtee äidilleen.

Meillä nämä lapsivapaat on aika harvinaista herkkua. Bea käy säännöllisesti äidillään, mutta yleensä Vivia on kuitenkin silloin kotona ja vain harvoin lähtee mummin luo samana viikonloppuna.

Teini meillä jää kotiin, mutta häntä ei kovin paljoa näy, joten tämä on melkein kuin oltaisiin kahdestaan kotona.

Torstaina ajateltiin vaan nauttia hiljaisuudesta, katsoa telkkaria, käydä kävelyllä ja nukkua. Yleensä, mulla varsinkin, nämä lapsivapaat menee siihen, että tankkaan unta. Nukun tosi pinnallista unta normaalisti ja herään kaikkiin pieninkiin ääniin. Kun lapset sitten ei ole kotona, nukun yleensä huomattavasti syvempää unta ja viimeksi heräsinkin kuudelta pirteänä kuin peipponen vaikka kerrankin olisi saanut nukkua pitkään.

Tällä kertaa yritän nukkua hieman pidempään ja vaikka vaan luen sängyssä, kun siihen on kerrankin mahdollisuus.

Perjantaina ollaan Janin kanssa suunniteltu pitää treffi-ilta ja mennäänkin ensimmäistä kertaa Kuopion Saanaan saunomaan ja syömään. Olen kerran käynyt Katjan kanssa siellä lounaalla, mutta kertaakaan en ole käynyt ravintolan puolella niin, että olisin tilannut listalta. Ruokalista ainakin näytti hyvältä.

Teinin ainut toive viikonlopulta oli, että käytäisiin mäkkärillä syömässä Cledos-ateriat, joita nyt mainostetaan telkkarissa koko ajan. Kaikki kaverit kuulemma puhuu ateriasta ja se näyttää hyvältä, joten lupasin viedä teinin mäkkärille. Alkaa olla niin harvassa nämä kerrat, että hän haluaa enää meidän kanssa minnekään, joten täytyy ottaa ilo irti pienistäkin asioista.

Muuten viikonloppu menee varmaan ihan rennoissa tunnelmissa. Varmaan pelataan jotain, katsotaan joku leffa ja minä suunnittelin, että voisi myös siivota, kun lapset ei oo pyörimässä jaloissa. Lauantaina mulla on kirppispöydän tyhjennys. Otin pöydän pariksi viikoksi Kuopion uudelta lastenkirppikseltä, kun se avautui vappupäivänä ja sieltä on mennytkin ihan mukavasti tavaraa. Suunnittelin jo, että voisi kesällä ottaa uuden pöydän ja siivota kaappeja ennen sitä.

Sellaisia suunnitelmia meillä on tulevalle pitkälle viikonlopulle. Ei kovin ihmeellisiä, mutta ei myöskään ihan tavallisiakaan.

 

Onko sinulla tällä viikolla pitkä viikonloppu?
tarvitsetko välillä lapsivapaata aikaa?

 

LUE MYÖS:

VIIME KESÄN LEMPPAREIN MEKKO

SINÄ OLET MINUN KAUNEIN LAULUNI

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.