Hae
Colour Outside the Lines

Konserttiasu Tukholmassa – mustaa, valkoista ja punaista

Käytiin viikko takaperin teinin ja ystäväni Heidin kanssa Tukholmassa Demi Lovaton konsertissa. Sehän tietysti tiesi suurta asukriisiä. Onneksi löysin muutama viikko ennen konserttia Gina Tricotin alerekistä ihan huipun mustan mekon valkoisella pallokuvioinnilla. Tämä on ehkä oikeasti tunika, mutta huiman 155cm varteni ja lyhyen selkäni ansiosta pystyn käyttämään tätä tunikaa mekkona. Alle puin varmuuden vuoksi kuitenkin pyöräilyshortsit, ettei tuon helman nouseminen hirveästi haittaisi. 
Koska olimme menossa konserttiin, halusin pukeutua rennosti ja vaatteisiin, joissa olisi oikeasti mukava olla. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin ahdistavat vaatteet ihmispaljoudessa, jossa jo muutenkin ahdistuu. Kenkävalintani ei ollut maailman paras. Conversen tennarit näyttävät kivalta jalassa, mutta eivät ole pidemmän päälle ainakaan minun jalassani mitkään erityisen ergonomiset. Jalat kipeytyvät niissä aika nopeasti. En kuitenkaan tällä hetkellä omista oikein muita kenkiä, koska olen ollut liian laiska menemään kenkäkauppaan. Pitää varmaan korjata tämä kesän alennusmyynneissä. 
Haaveilin keikalle nyt pinnalla olevasta vyötärölaukusta, mutta en ole löytänyt vielä itseä miellyttävää mallia, johon oikeasti mahtuisi puhelin ja rahat sekä mahdollisesti avaimet. 
Tukholmassa oli keikkapäivänä aivan ihana ilma. Päivä oli kuuma ja ilta viileni mukavasti ennen keikalle menoa. Illalla oli jopa hieman viileää, kun palasimme keikalta hotellille. En kuitenkaan kaivannut mitään tuon asuni kaveriksi, koska oli niin lämmin. Paikalliset kulkivat illalla takit päällä, joka oli minusta vähän outoa. 
Mekko: Gina Tricot
Kengät: Converse
Laukku ja korvakorut: H&M

Mitä mieltä olit asustani? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.