Hae
Colour Outside the Lines

Treffiasu elokuulta

Me päästään Janin kanssa harvoin keskenämme treffeille. Siis viettämään aikaa oikeasti kahdestaan ilman lapsia. Yleensä niinä hetkinä me mennään elokuviin, syömään tai molempiin.

Viime kuussa käytiin Joensuussa ensin keilaamassa ja sitten syömässä. Jani on kotoisin Joensuusta ja siellä asuu edelleen suurin osa hänen suvustaan, joten meillä on yleensä Joensuussa aina lapsenvahti (eli mummi) valmiina, kun mennään sinne.

Joensuussa elokuussa ollessamme kesä oli jo lopuillaan, mutta ei kuitenkaan ollut vielä kääntynyt syksyksi. Koska ajattelin illalla olevan kylmä, laitoin jalkaan sukkahousut.

Elokuun ilta oli kuitenkin tosi lämmin ja sukkahousut olivat selvästi liikaa. Kärsinkin tästä virheestäni vielä viikkojen päästä, koska jostain syystä sukkahousut hankasivat sisäreiteni vereslihalle.

Tästä Gina Tricotin kesällä alesta ostetusta mekosta tuli muuten luottovaate helteillä. Se oli ihanan kevyt ja ilmava, joten se ei puristanut, hangannut tai hiostanut. Ainut mikä harmittaa on, että kaikki muut värit oli myyty jo loppuun tämän löytäessäni, koska muuten olisin ostanut sitä joka värissä enkä olisi koko kesänä muuta käyttänytkään.

Mekko: Gina Tricot

Kengät: Skopunkten

Takki: Noisy May

Laukku: Marimekko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.