Hae
Colour Outside the Lines

Isänpäivälahjat

Isille oli monen monta yllätystä aamulla. B nousee yleensä hieman ennen kahdeksaa ylös ja lupasinkin illalla, että nousen ja annan J:n nukkua. Tänään B nukkui melkein yhdeksään, joka on meillä todella harvinaista! Sanoin kyllä illalla, ettei isiä saa herättää vaan pitää herättää Sussu, mutta epäilen B:n sitä muistaneen. Luultavasti edellisillan Halloween-juhlat vain väsyttivät. 
Lahjaksi J sai siis B:ltä kortin, johon auton kuva oli leikattu itse ja auton värinkin oli saanut itse päättää. B oli (yllättäen) halunnut leikata auton pinkistä kartongista. B:llä ja isillä oli myös tarhasta yhteinen askarteluprojekti, josta teen oman postauksen projektin valmistuttua. Lissu oli kipeänä viikolla ja jäi koulun askarteluista paitsi. Lissu askartelikin sitten kotona J:lle kuponkeja täynnä olevan lompakon, josta saa halutessaan aina yhden kupongin käyttää. On ihanaa miten Lissu jo viime vuonna halusi antaa isänpäivälahjan J:lle. Aikaisempina vuosinahan ne on aina menneet ukille.  
Itse kokosin J:lle laatikollisen herkkuja ja kirjoitin kortin, jolla saa illan omaa aikaa, jonka voi käyttää esimerkiksi pelaamiseen tai ihan vain nukkumiseen. Elämä osaa olla aika hektistä ja oma aika on meillä aika kortilla. Vietiin myös aamiainen sänkyyn yhdessä lahjojen kanssa. 

Miten teillä hemmoteltiin isää? 

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Kivoja lahjoja teillä J saanut 🙂 Ja vau mikä aamiainen! Meillä oli isompi askarrellut kerhossa kortin ja tehtiin kakku. Ei mitään sen ihmeellisempiä sitten keksitty 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Meillä ei ollut ollenkaan kakkua, kun koko loppupäivä meni iso- ja isovanhempien luona vieraillessa. Luulen, että J:lle olisi riittänyt pelkästään kortit tytöiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.