Hae
Colour Outside the Lines

Laatuaikaa B:n kanssa

Joskus muinoin, kun ei ollut maassa routa ja ilma oli vielä ihan lämmin, olimme B:n kanssa koko lauantaipäivän kahdestaan. Lissu oli mummin ja ukin kanssa reissussa ja J koko päivän töissä. Sinä päivänä sattui sopivasti Citymarketiin lastenpäivä. Käytiin ensin ostamassa autoon uusi istuin, josta B oli tosi ylpeä. Biltemasta sai lasten korokkeita reilulla kympillä. Suosittelen!
Hame kengät ja sukkahousut Citymarket,
neuletakki
 Lindex, laukku & kaulakoru H&M              

Käytiin myös Ikeassa lihapullilla, B:n lempiruokaa. Yleensä otetaan perunamuusia, mutta tällä kertaa B itse halusi ranskalaisia.

                       

Citymarketissa olikin sitten vaikka mitä kivaa. Hattaraa, värityskilpailu, pomppulinna, kasvomaalausta, lattiapiirustusta ja ulkona jopa kaverikoiria!

                       

Ei ollut yllätys, että B valitsi Elsan kuvan
B piirsi isin, Sussun, B:n ja Lissun. 

Tokmannilla oli vielä samana päivänä kakkutarjoilu. Oli kyllä ehkä teollisimman makuista kakkua, jota olen syönyt, B oli onnellinen, kun ei normaalisti tuollaista määrää herkkuja saa.

                                       

Kaiken kaikkiaan oli kiva päivä ja B oli onnellinen saadessaan jakamattoman huomion. On hyvä joskus viettää lasten kanssa kahdenkeskistä aikaa, koska helposti lapset luulevat, että toista suositaan vaikkei näin olisikaan.

Miten te vietätte lastenne kanssa laatuaikaa?

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Meillä lähinnä isä viettää isomman kans sitä laatuaikaa. Viikonloppuisin käyvät aamuisin aina pyöräilemässä kahdestaan jne. Sit mä oon pienemmän kans viikolla sen pari tuntia, kun isompi on kerhossa. Meillä on tosi vaikee järjestää muuten mitään ns.laatuaikaa kun ei oo hoitajia :/

    Ihana päivä teillä ja B on niin suloinen pieni hymytyttö 🙂

  2. Susanna kirjoitti:

    Juu, meilläkin lähinnä kahdenkeskistä aikaa lasten kanssa tulee silloin, kun toinen on töissä:D Lissu on sen verran iso, että käy leireillä ja muilla, joten B saa aika paljon enemmän tuota laatuaikaa kuin Lissu. Siksi yritän aina lähtee esimerkiksi elokuviin tai muualle Lissun kanssa, kun B on äidillään käymässä. Pitäisi vaan ajatella kaiken lasten kanssa liikenevän ajan olevan laatuaikaa niin ei olisi aina niin syyllinen olo siitä, ettei ole lasten kanssa muka tarpeeksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.