Hae
Colour Outside the Lines

Alevinkki meikkipussin sisältöä uudistaville

*Sisältää mainoslinkkejä

Tässä muutama alevinkki meikkipussiaan uudistaville, jotka on voimassa vielä tämän ja huomisen.

Mä oon tutustunut OPIn kynsilakkoihin vasta vähän aikaa sitten, kun sain OPIn kynsilakan sävyssä *”Suzi calls the Paparazzi” GlossyBoxin mukana.  Olin kyllä aiemmin kuullut OPIn lakoista useasti ja nähnytkin niitä kaupoissa, mutta jostain syystä en ollut ikinä niitä hankkinut testiin.

Onneksi sain tuon kynsilakan testiin, koska rakastuin täysin. Kynsilakka on helppo levittää, kuivuu nopeasti ja pysyy kynsissä monta päivää kauniina. Kynsilakka on myös tosi riittoisa, koska käytin sitä monesti kesän aikana ja purkki on edelleen melkein täysi.

Nyt on muuten *NordicFeelillä kaikki OPIn kynsilakat -25% 11.9 asti

Nordicfeelillä on paljon muitakin hyviä tarjouksia tällä viikolla. Siellä on esimerkiksi kaikki *Lancomen tuotteet -20%.

Mun ehdoton lemppari Lancomelta on *Teint Idole Ultra Wear-meikkivoide, jota käytän sävyssä 008. Kesän jäljiltä omakin meikkipussi ammottaa tyhjyyttään, joten täytyy kyllä itsekin laittaa tämä tilaukseen.

Kannattaa tsekata muutkin aleryhmät Nordicfeelillä, koska siellä on alennuksessa vaikka mitä tällä hetkellä! Esimerkiksi siellä on paljon erilaisia *hajuvesiä -20%, *ihonhoitotuotteita -25% ja *Isadoran meikkejä -30%

Mikä alevinkki oli sulle mieleisin?

 

LUE MYÖS: 

MITÄ MUN MEIKKIPUSSISTA LÖYTYY? 

ESSENCEN MEIKKIUUTUUDET

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.