Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 19/15

Kuten jo kirjoitin täällä, nyt alkoi terveellisempi elämä. Muuten on pidetty kyllä kiinni terveellisestä ruokavaliosta, mutta Jade oli käymässä viime viikolla ja leipoi niin tuli kyllä retkahdettua herkkuihin.
Alkuviikko meni kotona ollessa ja töissä käydessä. Olin taas tosi väsyny koko viikon, ihan järkyttävää miten ihmistä voikaan väsyttää niin paljon.
Jade tuli keskiviikkona, joten piti käydä kaupassa ja täyttää jääkaappi. Tiistaina käveltiinkin J:n ja B:n kanssa Lidliin ja takaisin. Ihan kivasti tuli matkaa ja kalorejakin sillä matkalla kului 750!

Torstaina tytöt nautti parvekkeella lämmöstä ja puhalteli innoissaan saippuakuplia. Kivaa oli siihen asti, kunnes B kaatoi koko saippukuplapurkin tuonne parvekkeen sohvalle. 

Perjantai-iltana Jaden sit teki mieli jotain hyvää ja Jade sitten leipoikin ihania (ja tosi ällömakeita) muffinseja. Ostettiin myös Cittarista espanjalaisia mansikoita, jotka oli ihmeen hyviä. 

                                                

Lauantaina meillä oli minun pikkuserkun rippijuhlat Jyväskylässä. Aikalailla unohdin ottaa kuvia, mutta nää sentään sain otettua. Päivä meni aikalailla kiukutteluks, kun jouduttiin herää niin aikaisin ja sit päiväunetkin jäi välistä. No kotiin kuitenkin selvittiin. Toivottavasti tuo B:n uhma loppuis jo pian. 

                                      

Sunnuntaina olikin sitten äitienpäivä ja sain ihania lahjoja. Lissu oli askarrellu koulussa rannekorun klemmareista ja paperista. J oli ostanut mulle kelloradion keittiöön, kun oon jo pidemmän aikaa puhunu, että olis kiva kuunnella radioo samalla ku tekee ruokaa. Ihanaa, kun tietää, että mies laittaa korvan taakse tollasia juttuja. B sano mulle, että ”äiti, hyvää päivää” kun nousi ylös. 

Iltapäivällä oli sitten Lissun kuoron äitienpäiväkonsertti, jossa Lissu lauloi soolon. Käytiin minun äitin kanssa kuuntelemassa. Olen itsekin laulanut samassa kuorossa ja Lissun ristiäiset oli tuossa samassa seurakuntalossa. 

Neuletakki Vila, toppi H&M Coachella, laukku H&M, hame Citymarket, tennarit Vans, aurinkolasit Ray-Ban


2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Kivoja kuvia 🙂 Mua kans väsyttää ihan törkeenä, kun nyt herätty kohta pari vk arkisin miehen kans viideltä… Mä en osaa siis nukkuu yksin 😀

  2. Susanna kirjoitti:

    Mullakin on vähä sama ongelma. Siks päiväunien nukkumisesta ei oikein tulekaan mitään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.