Hae
Colour Outside the Lines

Leo Leijona sanoo EI!

Me löydettiin kirjastosta viime kesänä aivan ihana suomalainen kirja.

Nimittäin Nina Pirhosen Leo Leijona sanoo EI! 

Lainattiin kirja siis kirjastosta, uusittiin laina jo kerran ja lopulta saatiin kirja omaksikin.
Ajattelinkin tulla kertomaan teillekin tästä ihanasta kirjasta, jolle on muuten tulossa jatko-osa kesällä! 
Leo Leijona on pieni leijona, joka asuu isänsä ja äitinsä kanssa. Leolla on menossa uhmaikä ja hän haluaa sanoa kaikkeen vastauksena EI! Mikään äidin ja isän ehdottama ei oikein sovi ja parasta olisi, kun saisi päättää kaikesta itse. 
Meidän 3-vuotias samaistui kirjaan todella suuresti ja luimme kirjaa viime kesänä ja syksynä vähintään kolmesti päivässä. Lopulta olimme lukeneet kirjaa niin usein, että aloin lukea vain lauseen alun, jonka 3-vuotias aina täydensi sanasta sanaan oikein.

Kirja on jo tarinallisesti ihana, mutta sen lisäksi kirjassa on aivan uskomaton kuvitus. Kirjassa on ihanasti valitut värit ja itse tykkään erityisesti siitä, että kirjassa on selvästi suomalaiseksi designiksi tunnistettavia vaatteita ja esineitä. 
Jos siis etsit kirjoja uhmaiästä, tässä on yksi! Leo taistelee vanhempiensa kanssa niin aamupuuron syömisestä, vaatteiden pukemisesta kuin leikin lopettamisesta. Tuttua varmasti monelle uhmaikäisen vanhemmalle. 

Onko Leo Leijona teille tuttu? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.