Hae
Colour Outside the Lines

Unelmahäät

Tämä on ehkä vähän hullua kirjoittaa tällaisesta, mutta hulluhan minä olen muutenkin. On jo pidemmän aikaa J:n kanssa puhuttu häistä ja kaikesta niihin liittyvästä vaikka eihän me vielä olla edes kihloissa. Siihen suuntaan ollaan kyllä hyvää vauhtia menossa. Ja sitä paitsi jokainen tyttö/nainen on pienestä asti haaveillut häistään.

No tässä pari viikkoa sittenhän kävi niin, että ihan vahingossa törmäsin huuto.netissä täydelliseen hääkakun koristeeseen. Siis just sellaiseen, josta olin puhunut jo monta vuotta enkä sellaista koskaan uskonut saavani. Sanoin siitä sitten J:lle puolitosissani ja tämä käski ostamaan sen jo valmiiksi. Ja siis hulluintahan tässä on se, että ajattelin J:n nauravan minut pihalle tämän hääteeman kanssa, koska (minut tuntevat tämän jo arvaavatkin) haluan hääteemaksi Pienen merenneidon.

Parastahan tossa koristeessa on, että se on melkein tismalleen samanlainen kuin elokuvassakin.

The best thing about the topper is that it’s almost the exact same as in the movie.

Haluan pitkät punaiset hiukset, merenneitohelmaisen mekon, hiuskoristeeksi meritähden ja häävalssiksi Part of Your Worldin. Ja tiedän, että toisten mielestä se on ihan mielipuolista, mutta haluan uniikit ja omannäköiset häät ja J:lle on tärkeintä, että minä oon onnellinen ja sanon alttarilla tahdon.

Joten häähaaveilu alkaa jo nyt ja odotellaan sitä täydellistä kosintaa tässä samalla. Se tulee sieltä kyllä ajallaan. Tarvitsen nimittäin paikan, johon kerätä ideoita ja kaikkia hulluja päähänpistoja ja linkkejä ihanista hääkaupoista. Ja mikä sen parempi paikka kuin tämä blogi. Täällä voin sitten kuulla myös muiden mielipiteitä.

-S

4 kommenttia

 1. Diana kirjoitti:

  Siis aivan ihana teema!!!<3 ja toi kakkukoriste

 2. Susanna kirjoitti:

  Kiitos! Ainakin tulee omannäköiset jos ei muuta 😀

 3. Unknown kirjoitti:

  On se ihana tunne…suunnittella omat häät. Onnea!

 4. Susanna kirjoitti:

  Kiitos!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.