Hae
Colour Outside the Lines

Ollaan asuttu 4 vuotta meidän kodissa

Me muutettiin meidän nykyiseen vuokra-asuntoon tasan 4 vuotta sitten.

Saatiin avaimet oikeastaan päivää aiemmin ja käytiin siivoamassa sekä viemässä jo joitain pieniä tavaroita silloin, mutta oikeasti me muutettiin vasta 7.heinäkuuta.

Muutimme vanhempieni omistamasta vuokra-asunnosta tähän, joten meillä ei ollut tavaroiden siirtämisessä mikään kiire. Saimme muutaman viikon rauhassa tyhjennellä varastoa ja asuntoa ja loppusiivouksessakin auttoi äitini.

muutettiin
Minulla oli laskettu aika lokakuussa ja heinäkuussa alkoi olla jo tukala olo. Elokuussahan jouduin jo vuodelepoon, joten onneksi pääsimme muuttamaan heinäkuun alussa. Silloin jaksoi vielä laitella tavaroita paikalleen ja tehdä edes jotain.

Ollaan kyllä tykätty asua tässä. Meillä on sinänsä rauhallinen asuinalue, mitä nyt joskus sattuu yllätyksiä kuten viime syksynä kun ovellemme tuli koditon nainen keskellä yötä pyytämään apua.

Vaikka aluksi asunto tuntui oudolta ja vieraalta, on tästä neljässä vuodessa muotoutunut meidän näköinen koti. Ollaan tyytyväisiä asunnon sijaintiin, vuokran kokoon ja huonejakoon. Voihan se olla, että muutaman vuoden päästä asunto käy meille ahtaaksi, mutta toivottavasti meillä on silloin varaa ostaa oma koti. 

Asutko sinä omistusasunnossa vai vuokralla? 

Tulethan meidän mukaan myös Instagramissa!  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.