Hae
Colour Outside the Lines

Mun kolme tulevaisuuden haavetta

Mä rakastan haaveilua. Siis sellaista kunnollista tulevaisuuden miettimistä ja vaikka haaveet ei ikinä toteutuisi, tykkään miettiä kaikkia ihania asioita mitä voi tapahtua. Siksi ajattelinkin kertoa teille mun kolme tulevaisuuden haavetta. 

Aiemmin enemmänkin stressasin kaikesta mitä voisi tapahtua, kun nyt oon yrittänyt jo monta vuotta kääntää sen niin, että haaveilen kaikesta mitä voisi tapahtua. Mieluummin ajattelen elämää odottaen niitä kivoja juttuja kuin peläten pahoja. 

OMA KOTI

Ihan ykköshaave on, että saadaan oma koti ostettua joskus lähitulevaisuudessa. Siihen voi mennä vähän aikaa tai kauan aikaa, mutta haaveilen meidän muuttavan tästä vuokra-asunnosta asuntoon, joka me itse omistetaan ja jota voidaan kutsua meidän omaksi. Tämä on oikeastaan meidän molempien yhteinen haave ja yritetään koko ajan liikkua sitä kohti pienin askelin. 

Mä haaveilen kodinhoitohuoneesta, isommasta keittiöstä ja tilasta, johon mahtuu kutsumaan paljon vieraita viettämään synttäreitä ja vaikka joulua. Ihan ykköstoive on kuitenkin tuo kodinhoitohuone, koska mä vihaan sitä, että meillä on olkkarissa KOKO AJAN pyykinkuivausteline pystyssä. 

Käyn tasaisin väliajoin Ikeassa haaveilemassa keittiöistä.

VALMISTUMINEN JA VAKITUINEN TYÖPAIKKA

Okei, tässä on kaksi asiaa, mutta mä lasken tämän yhdeksi, koska mä haluaisin vaihtaa alaa kaupan alalta markkinoinnin puolelle. Jos löytäisin täydellisen ja vakituisen työpaikan kaupan alalta, niin jäisin kyllä tällekin alalle, mutta haaveilen markkinnoinnin paikasta joko jossain yrityksessä tai siitä, että voisin tehdä töitä omien somekanavien parissa ihan oikeasti työkseni. 

Markkinoinnin paikkoihin hakemisessa ja niiden saamisessa auttais hurjasti tuo mun kansainvälinen tradenomin tutkinto, jota teen tällä hetkellä, joten haaveilen myös valmistumisesta. Opiskelu on aiheuttanut sen verran paljon vuosien varrella harmaita hiuksia, että haluaisin ihan jo siksikin pois koulusta. Ilman tutkintoa en kuitenkaan sieltä enää poistu. 

Jospa nämä haaveet olisi totta nopeammin kuin uskonkaan. 

HYVÄ TERVEYS

Aiemmin olisin kirjoittanut kolmanneksi haaveeksi vauvan, mutta viime vuotisen kohdunpoiston takia se ei ole enää mahdollista. Siksi kirjoitan tähän hyvä terveys. Mä haaveilen siitä, että oon elämäni aikana jo sairastellut tarpeeksi ja tämä riittää. Toivon, että pysytään terveenä ja saadaan elää sitä ihan tavallista ja tasaista elämää, josta välillä on voinut vain haaveilla. 

Tiedän, että tämä vaatii minulta myös ihan konkreettisia tekoja eli ruokavalion korjausta ja liikunnan lisäämistä. Ja näitä mä yritän parantaa päivittäin. 

Ihan tällaisia normaaleja asioita on siis nämä mun kolme tulevaisuuden haavetta tällä hetkellä. Parin vuoden päästä haaveet voi olla jo ihan toisenlaiset. 

 

Mistä asioista sä haaveilet? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA HAAVEILUA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Saako syövästä parantunutta surettaa tai harmittaa?

Meidän häät olikin meidän ekana hääpäivänä

Treffiasu elokuulta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *