Hae
Colour Outside the Lines

BLOGI MUUTTAA!

Hei kaikki ihanat lukijat!

Nyt on käynyt niin, että blogini liittyi vauva.fi blogiyhteisöön ja jatkossa kaikki blogitekstit löytyvät sieltä. Alusta siellä on tosi erilainen, joten menee varmaan muutama viikko, että osaan siellä käsitellä kaikkia hienoja nappeja (tai edes lisätä kuvia keskelle tekstiä).

Tämä blogi siis hiljenee. Tekstit kyllä pysyvät täällä ja linkkaan tämän osoitteen tuonne uuteenkin, jos joku haluaa eksyä lukemaan näitä vanhoja tekstejä. Kommentointi myös pysyy ennallaan ja vastailen, kun huomaan uudet kommentit. Blogin facebook-sivu pysyy samana kuin ennenkin ja sinne linkkailenkin uudet tekstit aina julkaisupäivänä.

Facebook-sivulle pääset TÄSTÄ eli jos et vielä seuraa blogia siellä, kannattaa se käydä tekemässä nyt.

Ja blogi on muuttanut vauva.fi blogiyhteisöön.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tulee lukemaan meidän kuulumisia myös uuteen osoitteeseen. Postauksia löytyy sieltä jo muutama ja postaustahdin yritän nyt pitää säännöllisenä, tosin jatkuva väsymys hieman rokottaa ruutuaikaa. Viimeksi kirjoitin minulle yllätyksenä järjestetyistä baby showereista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *