Hae
Colour Outside the Lines

10 (omituista) faktaa minusta

1. En tykkää kahvista. Juon kyllä makukahveja, mutta mieluiten sellaisia, joissa kahvi ei oikeasti maistu. Teetäkin opin juomaan vasta viime vuonna ja juon vain Liptonin Rich Earl Greytä makeuttamattomalla mantelimaidolla ja hunajalla. Aiemmin join paljon lämmintä kaakaota, mutta tällä hetkellä oon vähän kyllästynyt siihen.

2. En halua istua bussissa ikkunapaikalla. Mulla on ihmeellinen muisto siitä, että oltaisiin iskän kanssa joskus viety sairaalaan porukkaa bussikolarista, mutta luulen, että olen nähnyt unta siitä, koska isäni oli ennen palomies. Minulla oli pienenä todella vilkas mielikuvitus ja näen usein edelleen hyvin todentuntuisia unia, joista pitää välillä miettiä tapahtuiko jokin asia oikeasti.

3. Rakastan dipata ranskalaiset vaniljapehmiksessä, jossa on suklaakastiketta. Tein tätä jo teininä ja sain usein kuulla olevani kummallinen. Toisaalta nykyään tiedän useamman, joka tekee näin eli ehkä tämä ei ole enää niin omistuista kuin ennen.

4. Voisin viettää joulua läpi vuoden. Mun haavetyöpaikka onkin jo pitkään ollut Napapiirin postitoimisto. Tosin en ehkä muuten haluaisi asua Rovaniemellä, koska tykkään Kuopiosta. Napapiirin Postitoimistossa saisin kuitenkin olla joulufiiliksissä vuoden ympäri.

5. Mulle tulee usein saunassa kylmä. Siis kirjaimellisesti vilunväristyksiä. En yhtään tiedä mistä tämä johtuu, mut oon jotenkin itse ajatellut sen jotenkin olevan ”jälkitauti” lapsena sairastettujen kuumekouristelujen jäljiltä. Voi olla, ettei niillä kuitenkaan oikeasti ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Tätä (omituista) faktaa olen ihmetellyt joskus ääneen muillekin, mutta usein mua ei edes uskota.

En sauno usein ja saunoessani en ole siellä kauan enkä heitä kovia löylyjä.

6. Tykkään monista Disneyn lasten sarjoista. Nyt saan katsoa niitä lasten kanssa ihan ilman mitään sen kummempaa, mutta katson niitä varmaan vielä silloinkin, kun lapset on aikuisia. Jospa mulla on silloin lapsenlapsia, joiden kanssa katsoa niitä.

7. En oikeastaan tykkää kissoista. Oon ehkä outo, mutta mun mielestä kissat on vähän tylsiä.

8. Mulla on BC-ajokortti eli saisin ajaa kuorma-autoa. En oo kyllä kertaakaan ajanut sen jälkeen, kun sain sen kortin (viimeisilläni raskaana ja korokepohjakengillä, että ylettäisin polkimille).

9. Ennen omistin vaatehuoneellisen kenkiä, mutta nykyään mulla on tasan kahdet kengät ja ostan uudet, kun vanhat hajoaa. Siis kirjaimellisesti hajoaa. Oon huomannut, että mua ahdistaa kaikki ylimääräinen tavara vaikka en minimalisti olekaan.

10. Oon mun elämän aikana muuttanut kolmesti mun lapsuudenkotiin. Kerran muutin sinne vanhempieni kanssa, kun mun mummo ja ukki muutti siitä pois ja sen jälkeen oon muuttanut kahdesti takaisin kotiin asumaan. Ekalla kerralla asuin kaksi vuotta, seuraavalla vajaan vuoden.

Montako (omituista) faktaa sä keksisit itsestäsi?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Kysymyksiä ja vastauksia kohdunpoistosta

Kuusi tämän hetken lempparia

Mitkä romanttiset elokuvat on mun lemppareita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *