Hae
Colour Outside the Lines

Katselussa: A Million Little Things

Muhun on aina vedonnut tunteelliset perhedraamasarjat ja a Million Little Things on juurikin sitä.

Löysin sarjan CMorelta puolivahingossa ja kahlasin ekan kauden läpi parissa illassa. Joka ikinen jakso itkettää niin, että nenäliinat meinaavat loppua kesken. Toinen kausi tuli CMorelle jenkkitahtiin, mutta kolmas kausi alkoi marraskuussa USAssa eikä sitä ole vielä Suomeen saatu. Koska sarja on ABCn tuottama, toivon todella kovasti, että sarja tulee osaksi Disney+-suoratoistopalvelun Star-ohjelmistoa.

Mistä a Million Little Things kertoo? 

Sarja kertoo tiiviistä ystäväporukasta, jonka keskinäiset suhteet järkkyvät, kun porukan alunperin kasaan vetänyt Jon tekee itsemurhan hyppäämällä alas toimistonsa parvekkeelta. Hänen näennäisesti täydellinen perheensä ja elämänsä on ollutkin vain kulissia ja samalla, kun ystäväporukka yrittää selvitä Jonin yllättävästä kuolemasta, he pyrkivät myös eteenpäin elämässään.

Sarja kuvaa nykyhetkeä, mutta välillä (etenkin ensimmäisellä kaudella) nähdään myös pilkahduksia menneisyydestä, joiden avulla ystävysten keskinäiset suhteet ja tarinat avautuvat katsojalle. Osa juonenkäänteistä on hyvin yllättäviä ja tulee niin puskan takaa, ettei niitä todellakaan osaa odottaa.

Henkilöhahmoihin pääsee tarinoiden kautta todella syvälle ja heidän mukanaan myötäelää joka jakson joka sekunti. Omiksi suosikeiksini nousivat Gary ja Maggie, jotka ovat odottamaton pariskunta. Heidän parisuhdettaan on kuitenkin pakko kannustaa ja myötäelää joka jaksossa.

Vaikka keskeisiä hahmoja on sarjassa yllättävän monta, on kaikkien tarinat ja juonikuviot niin taitavasti käsikirjoitettu punoutumaan yhteen, että kukaan hahmoista ei jää etäiseksi.

Tämä lukeutuu aika samaan kastiin This Is Us-sarjan kanssa, joka on myös yksi ehdottomia lemppareitani. Jos siis perhedraamat vetoavat sinuun, on tämä tutustumisen arvoinen. Kaksi ekaa kautta löytyy CMoresta.

 

 

Sarja onnistuu menemään joka jaksossa ihon alle ja kakkoskausi loppui niin jännittävästi, etten meinaa pysyä housuissani odotellessani kolmatta kautta. Toivotaan sen tulevan Suomeen todella pian.

Onko a Million Little Things sinulle tuttu sarja?

LUE MYÖS: 

KATSELUSSA: EX-ONNELLISET

KATSELUSSA: LITTLE FIRES EVERYWHERE

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.