Hae
Colour Outside the Lines

Meillä on hääpäivä päätettynä!

Tai ainakin vuosi ja mahdollinen kuukausi.
Tietysti voi käydä niin, että tällä hetkellä maailmaa vallitseva koronavirus laittaa suunnitelmat uusiksi. Mun mielestä kuitenkin näin kriisinkin keskellä on tosi tärkeää haaveilla ja suunnitella tulevaisuutta, ettei elämää vallitse pelkkä paniikki tai epävarmuus. 
Kuva: Bella Photo, tekstin lisäsin itse
Yhdessä aloimme olla elokuussa 2014 ja Jani kosi mua joulukuussa 2015 eli ollaan oltu yhdessä jo tovi ilman minkäänlaista tietoa milloin ne häät sitten koittaa. Olen kyllä niitä aktiivisesti ainakin ajatuksen tasolla koko ajan suunnitellut. 

Eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty? 

Päätettiin viikonloppuna, että meidän häät järjestetään elokuussa 2022, jos vaan meidän haluama hääpaikka on silloin vapaana. Valittiin elokuu, koska silloin on meidän vuosipäivä, kesähelteet on usein jo vähän viilentyneet ja yleensä syksysateet ei ole silloin vielä alkaneet. 
Nyt blogissa siis aktivoituu myös hakusana häät, koska aion kirjoittaa blogiin häiden suunnittelusta koko matkan häihin asti.
Kuva: Bella Photo
Koska Jani on niin hullu, että antaa mun suunnitella koko häät, meille on tulossa Pieni Merenneito-teemahäät Star Wars-twistillä. Haluaisin myös häämatkalle Disney Worldiin, mutta koska meinataan mennä naimisiin jo kahden vuoden päästä, taitaa häämatka siirtyä parilla vuodella.
Me yritetään järjestää häät pienellä budjetilla, joten luvassa on paljon DIY-juttuja. 

Kiinnostaako sinua lukea hääsuunnitelmia? 

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Toki kiinnostaa lukea, mutta tuntuu aina vähän hassulta, kun et vastaa kommentteihin mitään. En halua mitenkään ilkeillä, vain ihmettelen tätä asiaa.

  2. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

    Moikka!

    Ja anteeksi, etten ole huomannut jotain aiempaa kommenttiasi. Meillä useammalla bloggaajalla on ollut myös täällä ongelmana, ettei kommentteihin ole saanut vastattua vaikka olisi yrittänyt.

    Jos haluat ihan jutella, tule laittamaan Instagramissa tai blogin Facebook-sivuilla viestiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.