Hae
Colour Outside the Lines

Wild Spirit Park

Käytiin tänään aamupäivällä Wild Spirit Park-nimisessä arktisten eläinten eläinpuistossa. Meidän mökiltä oli sinne tosi lyhyt matka, muttei tiedetty puistosta aiemmin mitään. Luin viikonloppuna jotain paikallista julkaisua ja siellä mainittiin puisto, joten ajateltiin käydä katsomassa millainen se on.

Sisäänpääsy maksu oli 8 euroa aikuisilta ja 4 euroa lapsilta eli ei mitenkään turhan kallista lystiä. Hintaan kuului oma opas, joka kulki koko kierroksen mukana ja kertoi eläimistä koko ajan.  

Alkumatkalla nähtiin naalivauvoja, viiriäisiä, supikoiria, pupuja ja kettu. B ei olisi malttanut katsella eläimiä kovin pitkään vaan halusi melkein heti siirtyä seuraavan eläimen luo, kunnes löysimme villisiat. 

Villisikoja, joiden nimet oli muuten Romeo ja Juulia, sai syöttää, joten tytöt olisivat voineet olla niiden luona vaikka koko päivän. 
Viimeisenä oli vuorossa huskyt. Niiden silittämistä Lissu oli odottanut viimeiset kaksi vuotta. Viimeksi Lapissa ollessamme yritettiin päästä Husky-farmille rapsuttamaan koiria, muttei sinne päässyt. Onneksi nyt pääsi.
Osa koirista oli tosi arkoja eikä tullut ollenkaan lähelle, mutta toiset taas halusivat rapsutusta. Lissu löysi Odi-koiran, joka tykkäsi vain Lissusta. Meitä muita se arasteli. 

J taas löysi Spike-koiran, joka oli koirista ainut samannäköinen husky kuin Lapissa myytävät pehmolelut. Koira jäikin ulisemaan, kun J lähti pois. 

Lissu kävi vielä pussaamassa yhtä koiraa ja valittikin loppupäivän, että henki haisee koiralle. 
Puisto oli kyllä ikimuistoinen kokemus ja luulenpa, että mennään sinne joskus uudelleenkin. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.