Hae
Colour Outside the Lines

Lempparein syysasu

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun lempparein syysasu on ehdottomasti tämä Lindexin muhkea neuletakki ja Luppasten musta keinonahkahame.

Valitsin tän hameen viime syksynä työvaatteeksi Iloisen Joulukaupan valikoimasta ja käytin tätä töissä melkeinpä joka työvuorossa. Keväällä käytin hametta myös aika ahkeraa tahtia, mutta kesällä se oli liian kuuma ja kaipasinkin kevyempää hametta, jonka löysinkin myös Luppasilta.

Nyt kun ilmat alkavat viilentyä, oli taas aika kaivaa tämä ihanista ihanin keinonahkahame taas käyttöön ja vitsit, että mä oikeesti tykkään tästä.

Hame on täydellinen kellohelma ja se laskeutuu kauniisti myös pluskokoiselle. Mulla on hameesta koko L ja nostan sen vatsan päälle, koska mun keskivartalon kapein kohta on aika korkealla. Hameessa on joustava vyötärökaistale, joten sen saa aika hyvin asettumaan mihin kohti haluaa.

Ostin tän neuleen Lindexin alerekistä ihan kesän alussa ja mulla on tästä koko M. Tämä on aika paksu eli oikeasti vaatii ne viileät kelit päästäkseen käyttöön.

Neuleessa on just passeli pituus tän hameen kanssa ja vitsit, tämä on kyllä oikeasti mun lempparein syysasu tänä syksynä, koska nämä käy niin kivasti yhteen. Neulos ja keinonahka tuo toisilleen vielä ihan hurjan kivan kontrastin.

Neule: *Lindex
Hame: Luppaset
Laukku: Marimekko
Sukkahousut
: KCitymarket
Kengät: Skopunkten
Pompula: H&M Kids (*samantyyliset)
Korvikset: Itse tehty

Millainen sun lempparein syysasu on?

 

LUE MYÖS: 

ARKI PALASI RYTINÄLLÄ

IHANA LOPETUS KESÄLLE TAMPEREELLA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. Kata | KATZARIINA blogi kirjoitti:

    Kellohelma ja neuleet, KYLLÄ! <3 ne ovat todella ihana ja toimiva kombo, ja sitä yhdistelmää löytyy syksyisin minunkin päältä todella usein 😉 ihanan värinen tuo neule, tuollainen cropattu napitettava neuletakki olis kyllä kiva löytää itsellekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.