Hae
Colour Outside the Lines

Lasten kirjeet Joulupukille

Rakas joulupukki!
Oon ollu tänä vuonna tosi kilttinä (tai no ehkä vähän tuhmana välillä). Mulla olis monta toivetta ja jos kysyt toisena päivänä niin monta vielä lisää. Haluaisin kuitenkin kaikista eniten kaikkee Frozenia. Koska ulkona on tosi paljon lunta niin musta olis tosi kiva saada Frozen-sukset, että pääsisin hiihtämään. Sussu kysy multa, et eikö muut kelpaa kuin Frozenit ja sanoin, et kyl mä voin Tähkäpää-suksetkin ottaa. Ja sit haluaisin sellasen ihanan, sinisen Elsa-mekon ja siihen hanskat ja kruunun. Ja Frozen-palapelin ja Frozen-kellon ja Frozen-legoja. Nähään sit jouluna!
Toivoo B
Moi Joulupukki! 
Mulla on jo vähän tälleen teininä usko loppunu, mut kyllä mä silti toivelistan kirjotan vaikka äitille. Tiedän, etten voi saada kauheen kalliita lahjoja enkä varmaan kaikkee tästä listastakaan, mut olis kiva jos saisin jotain. Oon ollu aika kilttinä ainaki omasta mielestä. Toivoisin tänä vuonna Adidaksen verkkareita, Star Wars t-paitaa, polvipituisia villasukkia ja sen jokavuotisen piparin ja pillimehun. Sen sä ehkä jo muistat ulkoa, kun oon sen saman toiveen tehny joka vuosi pikkusesta asti. 
T: Lissu
Moi!
En mä oikeestaan vielä tiiä kuka sä oot, mut kauheesti kaikki tuntuu sua odottavan. Kuulemma me käytiin mun siskon kanssa kattooki sua jo pari kertaa, mut mä oon nukkunu aina niin en oo sua nähny. En mä oikein tiiä mitä mun pitäis pyytää, mut ainakin äiti on puhunu jostain sellasesta kivasta kirahvista, jonka nimi tais olla Sophie. Mut parasta mun mielestä on, kun saan olla mahdollisimman paljon jonkun sylissä eli toivon sitä. Ja paljo maitoo tai mammia niinku isi sitä kutsuu. 
-Nipsu 

Mitä muiden lapset toivoo joululahjaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.