Hae
Colour Outside the Lines

Tukholman Westfield Mall of Scandinavia on Pokémon Go pelaajan unelmien täyttymys

Pokémon Go pelin pelaamiseen Tukholman Westfield Mall of Scandinavia-ostoskeskus on täydellinen paikka.
Miksikö? Ensinnäkin ostoskeskus on järjettömän suuri ja sen varrella on pokéstoppeja varmaan lähemmäs 50. Salejakin on todella monta.
Ruotsalaiset järjestävätkin usein Pokémon eventejä juuri tuolla siksi, että siellä on niin helppo pelata.
Koska pokéstoppeja on lukematon määrä, myös pokémoneja ilmestyy peliin koko ajan. Pelatessa kannattaa siis olla varavirtalähde, tai vähintään laturi, mukana. Ostoskeskuksessa on paljon istumapaikkoja, joissa on pistokkeet laturille eli puhelimen lataus onnistuu helposti.
Pokémon Go
Pokémon Go

Ostoskeskuksessa on myös ilmainen wifi, jos se ei satu kuulumaan puhelinliittymään eli edes netin puute ei estä pelaamista. Koska ostoskeskus on niin suuri, on siellä helppo pelata törmäilemättä muihin pelaajiin ja mikä parasta, on sateelta suojassa. Se pelaamisessa on välillä nimittäin ärsyttävintä, sateessa seisominen. Ostoskeskuksessa pelaamisessa ei tarvitse siitä huolehtia. Jos iskee vessahätä, on vessat lähellä. Jos taas on nälkä, voi mennä helposti ruokakauppaan, ravintolaan tai kahvilaan.

Tuolla ostoskeskuksessa Pokémon Go on myös helppo pitää päällä kahvilla istuessa. Kahviloita on useampia ja me ollaan pelattu sekä Starbucksilla että Espresso Housella. Ne ovat päällekkäin eri kerroksissa. Niiden lähellä on monta stoppia eli pelaaminen ei käy tylsäksi siinä kahvilla istuessa.

Pokémon Go
Pokémon Go
Pokémon Go
Me satuttiin viimeksi paikalle juuri, kun oli Community day ja koko ostoskeskus kuhisi pelaajia. Pokémon Go oli selvästi tuonut ihmiset yhteen varsinkin tuon suihkulähteen luokse.
Pelaaminen on hauskaa ja varsinkin, jos Tukholmassa on yötä, voi rauhassa viettää aikaa pelaamalla, kun sitä aikaa on eikä ole kiirettä takaisin laivaan.

Onko pokémon go sinulle tuttu peli?

 

LUE MYÖS: 

KUINKA TUKHOLMAN MALL OF SCANDINAVIAAN PÄÄSEE? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.