Hae
Colour Outside the Lines

DIY joulukalenterikynttilä

Olen etsinyt jo useamman vuoden kalenterikynttilää. Siis tiedättekö sellaista kynttilää, jossa on 24 numeroa eli numero jokaiselle joulun odotus päivälle ja jota poltetaan joka päivä vähäsen? En ole oikein mistään löytänyt mieleistä tai oikeastaan en ole oikein mistään löytänyt ollenkaan sellaista kynttilää ja tänä vuonna päätinkin, että minäpä reippaana tyttönä askartelen kynttilän itse. Ostinkin sitten ikeasta kynttilän ja Suomalaisesta kirjakaupasta posliinille tarkoitetun tussin.
Piirsin kynttilään tussilla numerot ja that’s it. Se oli valmis. J:n mielestä kynttilästä tuli ruma, mutta kyllä tuo nyt minun mielestä toimii tarkoitukseensa. Plus numerot ei enää irronneet vaan ne jähmettyivät kiinni samantien, joten ei sitä enää saanut muutettuakaan. Eli oikein toimiva tulee tuolla posliinitussilla. Myönnetään, eihän tuo nyt kovin kaunis ole. No, aina ei mene niin kuin Strömsössä. Ensi vuonna ehkä kyllä ostetaan korkeampi kynttilä ja suunnitellaan tuota kuviointia vähän enemmän. Tämä oli tämmöinen testikappale. Nyt on kuitenkin kynttilä, jota polttaa joka päivä edes se hetki. Ja nyt on äidillekin oma kalenteri, kun ei nyt tänä vuonna tullut ostettua sitä kalenteria itselle ollenkaan.

Onko teillä kalenterikynttilää käytössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.