Hae
Colour Outside the Lines

Aika tavallinen viikonloppu

Meillä oli aika tavallinen viikonloppu. Ihanaa, kun arki on palannut uomiinsa ja mulla on taas viikonloput vapaata kuten muullakin perheellä. Jotenkin näitä vapaita viikonloppuja osaa arvostaa ihan eri tavalla kun on tehnyt aiemmin aina sellaista työtä, jossa niistä on voinut vaan haaveilla.

Perjantaina olin vapaalla ja siivosin olohuoneen läpikotaisin. Meillä on robotti-imuri, mutta koska on oltu liian kiireisiä ja tavaraa on kertynyt vähän joka nurkkaan, on se pitänyt vapaata työstään ja perjantaina mä imuroin tavan imurilla koko olohuoneen joka kolkan. Pesin myös viisi koneellista pyykkiä.

Lauantaina me pelattiin aamupäivällä montaa eri lautapeliä lasten kanssa. Meidän kestosuosikki on Muuttuva labyrintti ja pelattiinkin sitä pari kierrosta.

Lounaaksi syötiin makaronia ja jauhelihakastiketta, jonka jälkeen lähdettiin koko perheellä kauppaan. Ollaan yritetty keskittää meidän ruokaostokset Prismaan, mutta mun mielestä meidän kaupungin kauppatarjonnasta Lidlissä on tuoreimmat hedelmät ja vihannekset, joten käytiin siellä nyt kaupassa. Täydennettiin hedelmiä ja vihanneksia ja ostettiin lapsille lauantaikarkit.

Iltapäivällä katsottiin yhdessä Harry Potter-leffasarjan eka elokuva eli Harry Potter ja viisasten kivi. Me muut oltiin leffa jo nähty (me aikuiset moneen kertaan), mutta nuorimmalla tämä oli vielä näkemättä. Hän on nyt kuunnellut Pottereita äänikirjana ja on menossa kolmannessa kirjassa, joten elokuvan tapahtumat ei tulleet hänelle mitenkään yllätyksenä. Tämän takia uskallettiin leffa hänen kanssaan jo katsoakin, mutta seuraavien kanssa odotetaan varmasti vielä jonkin aikaa, kun mitä pidemmälle leffasarja jatkuu, sitä ahdistavammaksi elokuvat käyvät.

Etsittiin myös legopalikoita Tylypahkan junaan, joka meillä on purettuna. Nyt nuorimmainen haluaisi sillä leikkiä, joten yritän etsiä hänelle kaikki osat ja kootaan se sitten yhdessä.

Lajittelin sunnuntaina (eli tänään) muutenkin legoja, jotka ei olleet omalla paikallaan. Tämä homma jäi vielä aika puolitiehen, kun en vielä jaksanut etsiä palikoille omia paikkoja. Meillä on legopalikat lajiteltuna niin, että yhdessä lokerossa on aina yhden näköistä palikkaa, mutta sekin homma on vielä sen verran kesken, että lokeroita ei ole nimetty ja sen takia homma on aika hidasta.

Ehkäpä me tässä kevään aikana saadaan tämäkin homma tehtyä kunnialla loppuun.

Tänään ei puuhattu oikein mitään erikoista. 11-vuotiaalla oli harkat, joihin Jani häntä kuskasi ja mä tein tosi pitkään tänään ruokaa. Ostettiin pari viikkoa sitten K-Citymarketin euron päiviltä kaali ja se odotteli pääsyä ruokaan, joten tein kauhean kasan kaalikääryleitä ja pakastin niitä pienemmissä erissä. Tein meille myös ruoaksi lohkoperunoita ja niiden kaveriksi pakastimesta löytyneitä makkaroita. Yritetään nyt syödä pakastimia tyhjemmiksi ja pienentää tammikuun ruokalaskua.

Aika tavallinen viikonloppu siis. Ei tehty mitään suurta ja ihmeellistä, mutta oli aika ihana vaan olla.

Oliko sulla kiva viikonloppu?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Mun vinkki ruokakuluissa säästämiseen

Viisi kohdetta, joihin aion tänä vuonna matkustaa

Mikä arkiruoka maistui lapsille parhaiten viime viikolla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *