Hae
Colour Outside the Lines

Tämän viikon parhaat jutut

Tällä viikolla on iloittu Nipsun kanssa monesta asiasta. Meitä ei hirveästi haitannut mikään perjantai kolmastoistapäivä, se oli van normaali perjantai. Meillä on ollut aika rauhallinen viikko ja enimmäkseen on oltu vaan kotona. Alkuviikosta kärsin flunssasta eikä oikein mitään jaksettu tehdäkään.
Alkuviikosta meille kotiutui Stokken Tripp Trapp ja siihen newborn-setti. Löysin pyökin värisen Tripp Trappin kirppikseltä parilla kympillä. J hioi tuolin ja maalasi sen valkoiseksi, koska vanha maalipinta oli hieman kärsineen näköinen. Newborn-settikin löytyi käytettynä ja saatiinkin sekä tuoli että newborn-setti edullisemmin yhdessä kuin uusi newborn-setti yksinään. Tämä on ollut ihan nappihankinta. Nipsu oleilee tuolissa mielellään, koska näkee kaikki hyvin ja kerrankin on saanut rauhassa itsekin syödä ilman, että Nipsu on sylissä. On Nipsu muutaman kerran tuossa tuolissa jo torkkunutkin.
Kylpemisestä on tullut Nipsun ihan lempijuttu. Kylpytuki on vihdoinkin sopiva ja Nipsu rakastaa kylpyhetkiä. Hän potkii ja nauraa innoissaan kylpyammeessa ja viihtyy kylvyssä pitkään. Ihanaa miten pienestä sitä osaakaan olla iloinen sekä vauva että äiti.
Tällä viikolla on menty tosi myöhään nukkumaan. Nipsu nukahtaa yöunilleen kolmen ja neljän välissä aamuyöllä ja heräilee kunnolla noin puolenpäivän tietämillä. Ensimmäiset unet ovat noin viiden tunnin pituiset ennen kuin nälkä yllättää. Ja siis tällä viikolla ne ensimmäiset viiden tunnin unet on nukuttu joka yö omassa sängyssä. Seuraavat pätkät Nipsu nukkuu vieressä, mutta sen ensimmäisen viisi tuntia äitikin saa nukkua kunnolla. Unipesä alkaa käydä kohta pieneksi, katsotaan kuinka uni maistuu kohta ilman sitä.
Huomaa äidin silmäpussit. Edelleen on aikamoinen univaje.
Meillä on myös kovasti harjoiteltu vatsallaan oloa ja siitä selälleen kääntymistä. Myös pään kannattelua harjoitellaan päivittäin. Sylissä Nipsu yrittää kammeta itseään koko ajan istuma-asentoon. Harmi vain, ettei se tasapaino ihan vielä pidä niin hänen ei voi antaa istua. Minun pienestä vauvasta on kovaa vauhtia tulossa iso vauva.

Mitkä on olleet teidän tämän viikon parhaat jutut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *