Hae
Colour Outside the Lines

Meidän perheen kylpyläreissujen pelastajat ovat löytyneet!

Kaupallinen yhteistyö Slipstopin kanssa

Me oltiin tyttöjen kanssa ensimmäistä kertaa koko porukalla reissussa ilman isiä. Ollaan siis käyty autolla Helsingissä lapsimessuilla joskus neljästään, mutta silloin Vivia oli vielä todella pieni ja kulki aikalailla rattaissa tai sylissä koko ajan. Nythän asia oli ihan eri, koska minulla oli mukana 14-vuotias, 7-vuotias ja 3-vuotias eikä kumpikaan meidän kahdesta nuorimmasta tytöstä ole mitenkään rauhallinen tapaus.

Yksi risteilyn odotetumpia hetkiä oli lasten keskuudessa kylpyläkäynti. Minua ajatus hirvitti koko ajan aika paljon, koska kaikkihan sen tietää miten kamalan liukasta kylpylässä on eivätkä lapset intonsa keskellä muista olla juoksematta vaikka heitä muistuttaisi kuinka monta kertaa. Se oli moneen kertaa todettu myös kylpyläkäynneillä kotipuolessa. Itsekin liukastelen lattioilla vaikka yritän kuinka hitaasti kulkea.

Olinkin onnesta soikeana, kun löysin Slipstopin tossut! Nämä tossut käyvät niin uimahalliin kuin kerhotossuiksi ja kokoja on sekä lapsille että aikuisille. Itse olen näitä käyttänyt myös töissä paljasjalkakenkinä ja siinäkin ne olivat täydelliset. Tossujen pohja on tarpeeksi paksu tuohonkin tarkoitukseen.

Parasta tyttöjen mielestä oli, että he pääsivät valitsemaan tossut mieleisessään kuosissa. Bea halusi merenneidot ja Vivia taas yksisarviset koristamaan tossujaan, Melissa taas päätti kokomustien olevan klassiset ja ajattomat.

Me käytettiin tossuja muuten uimahallireissun jälkeisenä päivänä myös laivan leikkipaikalla, koska leikkihuoneessa pitää kulkea ilman kenkiä. Sielläkin ne toimivat oikein mainiosti.

Olin alkuun itse hieman skeptinen miltä tossut tuntuvat uima-altaassa, koska uimahallissa on totuttu olemaan ilman tossuja. Tossut kuitenkin olivat niin kevyet, että niiden olemassaolon unohti kokonaan kun altaaseen pääsi. Nämä siis kulkevat tästä lähtien meidän mukana jokaisella uimahallireissulla!

Muistan muuten käyttäneeni Melissalla ensimmäisillä uimahallireissuilla jarrusukkia juurikin siksi, ettei tarvitsisi olla huolissaan taaperon liukastelusta. Sukat oli kuitenkin inhottavan tuntuiset, kun ne tarrasivat ihoon märkänä. Ihan parasta siis, että nykyään on muitakin vaihtoehtoja lapsille tarjolla kuin ne tarrasukat.

Tossuja saa ostettua Slipstopin omilta verkkosivuilta, jossa tossuista on tarjolla varmasti paras väri- ja kokovalikoima. Huomasin myös kauppareissullani, että ainakin Kuopion Prismassa näytti olevan näitä pieni valikoima. Tossuja etsiessä kannattaa tarkistaa jälleenmyyjät Slipstopin verkkosivuilta
Koko näissä vastaa todella hyvin kengänkokoa, joten kannattaa tarkistaa koko-opas tilatessa. Meillä muilla on juuri sopivat tossut, mutta Vivialle otin hieman isot, koska tossujen koko oli 24-26 ja Vivialla on käytössä 25 koon kengät. Tossuissa on kuitenkin kivan tiukka suuaukko, joten ne pysyvät jalassa eikä tuo hieman iso tossu meillä ainakaan menoa haitannut! Vivia rakastaa tossujaan yli kaiken ja kulkisikin niillä yöt päivät niin sisällä kuin ulkona. 

Vivia oli ihan innoissaan laskemassa kylpyläosaston liukumäkeä koko ajan ja myös minä pääsin rentoutumaan altaassa hetken, koska ei tarvinnut pidättää hengitystä ja miettiä milloin lapsi liukastuu. Menemme siis seuraavallakin risteilyllä kylpyläosastolle Slipstopit jalassamme. 

Onko Slipstopit teille tutut?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.