Hae
Colour Outside the Lines

Blaah…

En oo kirjottanu taas pitkään aikaan. On ollut aika kiva kesä. Olen ollut mökillä, järjestänyt polttarit, shoppaillut, käynyt Melissan kanssa Särkänniemessä ja kaikkee muuta kivaa.

Tänä viikonloppuna on serkun häät, joissa pääsen kaasoilee ja sit seuraavana viikonloppuna on Blockfest (!!!), jonne menen Heidin ja Jaden kanssa. Ootan sitä kyllä tosi paljon vaikka puoliakaan esiintyjistä en ees tiiä.

Ah ja voih, Minimegaa sai taas Heseltä. Lempparihampurilainen ollu jo lähemmäs 15 vuotta varmaan ja ihmiset kattoo mua ku hullua ku tilaan pekonihampurilaisen ilman pekonia, että saisin ees jotain vastaavaa sieltä. Ihana makuelämys!

Käytiin Lissun kaa kattoo Antti Tuiskua Matkuksessa eilen kesäloman lopettajaisiks. Oli edelleen yhtä ihana ku ennenkin. 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.