Hae
Colour Outside the Lines

Kurkistus joulukorttikuvauksiin

Viime vuonna sukulaiset saivat meiltä joulukortit kaikkien kolmen lapsen kuvalla. Kävimme silloin ottamassa kuvat studiossa ihanan Sallan luona. Tänäkin vuonna olimme onnekkaita ja saimme käydä Sallan kuvattavana, tosin nyt kuvat otettiin vain kuopuksesta. 
Yleensä olen askarrellut kortit itse ennen joulua. Viime vuonna kortit jäivät askartelematta, koska lähetimme Ifolorilta valmiina tilatut kortit lasten kuvalla. Tänä vuonna meinaan hieman pihistellä korttien kanssa. En tilannut valmiita kortteja vaan ostan kartonkia ja kiinnitän paperikuvat tarrakulmilla kartongille. 
Jos haluaisit tehdä kortit lasten kuvista, käy kurkkaamassa But I’m a human, not a sandwich-blogin Iinan mahtavat vinkit joulukorttikuviin! Jos kuitenkin haluat askarrella kortit lasten kanssa, tule huomenna blogiini kurkistamaan vinkki kortteihin. 
Kuvat joulukorttikuvausten kulisseista. En halua ihan vielä sukulaisten näkevän oikeaa joulukorttikuvaa…

Oletteko te käyneet ottamassa joulukortteihin kuvat studiossa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.