Hae
Colour Outside the Lines

DIY: back to black

Ostin viime syksynä Onlysta stretch ”farkut”. Ne on sellasta pehmeetä kangasta ja niin mukavat eikä oo yhtään venyny vaikka oon hulluna käyttäny niitä. Ainut ongelma oli, et niistä on useiden pesujen seurauksena valahtanut väri pois. Musta kun ei oo musta, jos se kulahtaa.

No päätin sit kokeilla et toimisko niihin pesukoneväri. Ostin cittarista Nitorin värin, makso jotain 3-4 euroo eli ei nyt kovin suuri menetys olis jos ei tästä tulis mitään.

Ekana piti kaataa koneen rumpuun väri ja sit joku 20 ruokalusikkaa suolaa. Noh unohdin laittaa kumihanskat ja eihän siitä muuta ku sotkua syntyny… Sormet ja pesukoneen päällys oli aivan mustat! Housut piti kastella läpimäräks ennen koneeseen laittoa eli sotkin sit myös pesualtaan. Paketissa käskettiin laittaa kone 90 (!!!) asteeseen, mut mun housut olis pesuohjelman loputtua ollu Lissulle sopivat, joten laitoin sit 40 asteeseen. 
Sotkun sain onneks sit siivottua patapadalla ja luutulla. Onneks oon käyny  kotitalous(eli vaimo-)koulun, nii osaan keksiä keinot 😀
No lopputulos oli aivan mahtava!! Mun lempihousut on taas mustat. 

Suosittelen kyllä siis pesukonevärejä, mutta muistakaa muovihanskat! 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.