Hae
Colour Outside the Lines

10 random kysymystä

Mä tykkään lukea muiden postauksia, joissa he vastaa ihan random kysymyksiin ja vastailenkin usein myös itse niihin. Niin myös nyt.

10 random kysymystä

 

Mikä on lempituoksukynttiläsi?

Mä oon aika yliherkkä kaikille tuoksuille, joten en voi oikein valita lempituoksukynttilää. En kestä nimittäin polttaa niitä omassa kodissani.

Voisin kuitenkin valita lempituoksun ja se olisi kaneli, koska siitä tulee mieleen joulu ja mä voisin viettää joulua vaikka ympäri vuoden. Mulle joulua ei tee lahjat vaan ne ympärillä olevat ihmiset, tuoksut, ruoka ja tunnelma.

Kenelle naisjulkkikselle haluaisit olla sukua?

Tosi vaikea valinta! Oon ihan tyytyväinen mun omiin sukulaisiin nimittäin. Olisihan se tietysti aika siistiä, jos sukulaisena olisi vaikka Sanna Marin. Tosin tuntisin itseni hänen rinnallaan varmaan aika tyhmäksi.

Kenet miesjulkkiksen haluaisit veljeksesi?

En ketään, koska mulla on jo kaks parasta pikkuveljeä.

Mikä on lempiasiasi avioliitossa?

Turvallisuuden tunne. Mä oon ollut elämäni aikana vaan kahdessa parisuhteessa, joista ensimmäisessä mua kohdeltiin todella huonosti eikä luottamusta ollut ollenkaan. Mun ja Janin suhde tuo sitä turvallisuuden tunnetta, jota oon aina parisuhteelta kaivannut.

Vaikka avioliitto ei periaatteessa oo muuttanut meidän parisuhdetta mihinkään suuntaan, on se turvallisuuden tunne ehkä kuitenkin se isoin juttu mulle.

Mikä on yksi omistamasi turha asia, josta et vaan voi luopua?

Oon yrittänyt opetella luopumaan kaikesta turhasta tavarasta, jota en käytä tai joka ei tuota mulle iloa. En kuitenkaan oo koskaan luopunut mun vanhojen tanssimekosta, joka edelleen roikkuu mun vanhempien kaapissa.

Ei se mulle mahdu enkä tule sitä enää koskaan käyttämään missään tilaisuudessa, mutta siellä se vaan roikkuu.

Osaatko tehdä spagaatin?

En. En oo koskaan osannut. Osaan kuitenkin keittää spagettia (hehhe).

Kuinka vanhana opit ajamaan pyörällä?

En muista eli varmaan aika pienenä. Tosin luulen olleeni ehkä 5- tai 6-vuotias oppiessani ajamaan ilman apupyöriä, koska mulla on muistikuva äitistäni hölkkäämässä mun perässä, kun pyöräilen ja asutaan siinä vielä maisemissa, joista muutettiin pois mun ollessa 7-vuotias.

Kuinka monessa meressä olet uinut?

Hmmm. Mä en oikeastaan ui, koska mulla on tosi huono uimataito, mutta oon kastautunut ainakin muutamassa.

Kuinka monessa maassa olet käynyt?

Mä oon itse asiassa listannut yhteen postaukseen kaikki Euroopan maat, joissa oon käynyt. Niitä on yhteensä 13 eli en nyt ole ihan hirveämmin vielä matkustanut.

Mikä oli lempiohjelmasi lapsena?

Peukaloisen retket, Taotao, Matka maailman ympäri 80 päivässä, Muumilaakson tarinat ja aika moni muu ysärillä tullut lasten sarja. Silloin ei ollut tarjolla kuin ne ohjelmat, jotka sattui televisiosta tulemaan.

 

Tässä siis vastaukset 10 random kysymykseen. Miten sä vastaisit näihin?

LUE MYÖS: 

Syksyn lempparijutut

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *