Hae
Colour Outside the Lines

Onnea on olla Vaikuttajamedian bloggaaja

Iso osa meistä Vaikuttajamedian bloggaajista tilasi tiimipaidan ja viime viikolla mä sain vihdoin omani.

Mulla on aiemmin ollut blogin käyntikortteja, jotka sitten jäivät kuitenkin vähän turhaksi, kun vaihdoin portaalista toiseen, mutta koskaan mulla ei ole ollut mitään niin ihanaa blogin nimen kertovaa kuin tämä collegepaita.

Se on pastellinen, siinä lukee blogin nimi rinnassa ja se oli ihme kyllä sopiva.

Saatiin mitat paidoista etukäteen, mutta en jaksanut alkaa mittailemaan itseäni ja otin koon L sillä riskillä, että se onkin liian pieni. Olisipa ollut tavoitepaita kesäksi. Paita on ihan sopivan tuntuinen, mitä nyt hieman ehkä on tiukka keskivartalolta. Hihat ovat pitkät, kuten odotinkin, koska olen 155cm pitkä ja minulla on lyhyet kädet. Isompi koko olisi luultavasti ollut huonon kokoinen myös hartiaseudulta.

Minusta on ihanaa, että saan näyttää paidallani olevani osa Vaikuttajamedian tiimiä. Meillä on huippu porukka, joka tukee toisiaan joka asiassa ja joilta voi pyytää aina tarvittaessa apua.

Se minua ehkä on alusta asti portaalissa bloggaamisessa kiehtonutkin -yhteisöllisyys. Aina on joku, joka ymmärtää mistä puhun tai mitä käyn läpi.

Bloggaajana kun meno voi käydä välillä vähän yksinäiseksi.

Pipo: Metsola

Collegepaita: Vaikuttajamedian kautta tilattu

Kevyttoppahousut: House, Prisma

Kengät: Skopunkten

On ihanaa kuulua juurikin Vaikuttajamedia yhteisöön. Jani oli jo sitä mieltä, että hän haluaa myös tällaisen paidan.

Onhan tämä hieno ja pidän tätä ylpeänä!

Joku saattaa muuten muistaa, kun alkutalvesta tuskailin ulkohousujen löytämisen kanssa. Ongelmaksi muodostui se, että olen keskivartaloltani paksu, mutta minulla on lyhyet jalat. Lopulta löysin nämä Housen D-mitoituksen housut Prismasta. Niillä ei ollut hintaakaan kuin 25 euroa! Minulla on koko 42 ja nämä ovat aika passelit. Lahkeet kaipaisivat vähän lyhennystä, mutta olen ratkaissut ongelman vain käärimällä niitä.

Ihanaa tiistaita kaikille! 

 

LUE MYÖS: 

BLOGGAAJA ESITTÄYTYY

YSTÄVÄKIRJAHAASTE

MÄ TAHDON OLLA NIIN KUIN CARRIE

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *