Hae
Colour Outside the Lines

32 faktaa minusta

1. Olen syntynyt kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen. Syytän tästä ikuista myöhästelyäni. 
2. Vesiputoukset ja muut laskevat vedet saavat korvani tinnittämään. En siis todellakaan nauti rauhoittavista vesiputouselementeistä. 
3. Minulla oli lapsena kuumekouristuksia. En tiedä voiko se olla kytköksissä siihen, että minua alkaa paleltaa saunassa.
4. Minulla on kaksi tatuointia. 
5. Minulta on poistettu kilpirauhanen kokonaan ja joudunkin syömään loppuikäni kilpirauhasen vajaatoimintalääkkeitä. Tälläkin hetkellä tuntuu, ettei lääkitys ole ihan kohdillaan, koska väsyttää vaikka kuinka nukkuisi. 
6. Olen koukussa sokerittomiin limuihin. Varsinkin Pepsi Maxiin ja Coca-Cola Zeroon. 
7. Minulla on kaksi pikkuveljeä, jotka ovat myös lasteni kummeja. Olen sisaruskatraastamme vanhin, mutta myös lyhin. Pikkuveljeni ovat molemmat minua ainakin 25 senttiä pidempiä eikä kukaan yleensä usko minun olevan vanhin. Asiaan saattaa vaikuttaa myös pikkuveljieni parrat, jotka tuovat heille jonkinlaista lisäuskottavuutta. 
8. En osaa uida kunnolla. Pysyn kyllä pinnalla jotenkin, mutta tekniikka on hukassa. 
9. Olen todella allerginen. Joskus tuntuu, että olisi helpompi listata mille en ole allerginen. Ruoka-aineallergioihini kuuluvat muun muassa kala, äyriäiset, mustapippuri, appelsiini, kiivi, banaani ja omena. Minulla on myös laktoosi-intoleranssi. Olen allerginen myös kissoille, hevosille ja monille muille karvaisille eläimille. Näiden lisäksi olen superherkkä hajusteille eli meillä pestään kaikki pyykit vain hajusteettomilla pesuaineilla. 
10. Rakastan yli kaiken Disney-elokuvia ja ehdoton lempparini on Pieni Merenneito. Keräilen Pieni Mereneito tavaraa ja yksi kokoelmani helmistä on muoveissa oleva VHS-kasetti alkuperäisillä dubbauksilla. Olen myös saanut suostuteltua Janin Pieni Merenneito-teemahäihin ja häämatkakohteeksemme on valikoitunut Disney World. 
11. Dippaan ranskalaiset pehmiksessä. 
12. En ole asunut koskaan muualla kuin Kuopiossa. 
13. Yksi lempiartisteistani on Demi Lovato, jota menemme kesällä katsomaan Melissan ja parhaan ystäväni Heidin kanssa.
14. Joulu on parasta mitä on. Jouluruoka, joulumusiikki ja joululahjat. Ja se yleinen tunnelma <3 
15. Olen seurustellut vakavasti vain kahdesti ja suhteiden välissä olin 10 vuotta yksin. 
16. Olen koukussa reality-sarjoihin. Varsinkin Kardashianeihin. Viime viikonloppuna katsoin loppuun Ruudusta Remppa vai muutto:Jillian&Justin-minisarjan, jossa seurattiin Remppa vai muutto-ohjelmasta tuttua Jillian Harrisia. Vahva suositus kaikille sarjan faneille!  
17. Jos pitäisi valita kaupunkiloman ja rantaloman väliltä, valitsisin kaupunkiloman. En voi ottaa aurinkoa, koska palan samantien ja tarvitsen vähintään suojakertoimen 50 vähäiseenkin auringossa oleskeluun. En myöskään tykkää, jos on liian kuuma. 
18. Rakastan ostaa lahjoja. Minusta on ihanaa miettiä juuri sopiva lahja kullekin lahjasaajalle. 
19. Minulla ei ole koskaan ollut omaa lemmikkiä. Meillä on adoptiolemmikki Noppa, joka on Melissan ja oli ennen sitä hänen kummitätinsä. Meillä oli myös aiemmin pupu nimeltä Haades, mutta valitettavasti se menehtyi viime syksynä. 
20. Olen Melissan kavereiden mielestä tosi siisti äiti, koska olen melkein 20 vuotta nuorempi melkein kaikkia äitejä. Melissa voittaa joka kisan, jossa kisaillaan nuorimmasta äidistä ja hänen kaverinsa muistavat usein muistuttaa häntä siitä miten kiva äiti hänellä on. Tämä saa äidinkin hyvälle mielelle. 
21. Olen käynyt katsomassa Backstreet Boysia aikuisiällä usemman kerran livenä ja lähtisin samantien uudelleen, jos he ilmoittaisivat uudesta Euroopan kiertueesta. 
22. Kirjoitan kaikesta listoja. Kauppalistoja, pakkauslistoja, haavelistoja….
23. Olen todella tapaturma-altis ja kömpelö. Törmäilen pöydän kulmiin ja oven karmeihin päivittäin. Näin on ollut jo ihan pienestä asti.  
24. En tykkää kahvista enkä teestä. Juon makukahveja, mutta en pidä kotona keitetystä tavallisesta kahvista. Sen tuoksusta kyllä tykkään. 
25. Palelen helposti. 
26. Lempikirjailijani on Cecelia Ahern ja lempikirjani häneltä on Sateenkaaren tuolla puolen. Myös kirjasta tehty leffa Love, Rosie kuuluu suosikkeihini. Harry Potter-kirjat ovat toinen lemppari. 
27. Olen ollut raskaana 4 kertaa, mutta synnyttänyt vain kahdesti. 
28. Nuorempana minusta oli tosi hassua ja ehkä jopa vähän siistiä, että mummoni oli ukkiani puoli vuotta vanhempi. En kuitenkaan osannut kuvitella itselleni nuorempaa puolisoa. No, mitenkäs kävi? Jani on minua melkein 4 vuotta nuorempi. 
29. Minun on pakko katsoa kerran vuodessa Uneton Seattlessa. Se on vaan niin ihana elokuva <3
30. Olen 155cm pitkä. Tai pätkä. 
31. Minun tukkajumala on Carrie Bradshaw Sinkkuelämän kaudella viisi. Lyhyt, kihara ja blondi. Taitaa olla saavuttamaton unelma tällä punapigmentillä. Carrie on kyllä myös minun tyylijumala. Omistan muutaman Sinkkuelämän kirjan, joissa on kuvattu eri asuja ja selailenkin niitä, kun ideat omaan pukeutumiseen ovat vähissä. 
32. En ole koskaan maistanut tupakkaa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.