Hae
Colour Outside the Lines

Kesäkuulumisia

Huh, millonhan tämä väsymys helpottaa. Reissussa todellakin rähjääntyy. Lissun kuororeissulla Ruotsissa viikko sitten kaikki muut vanhemmat ihmetteli kuinka jaksoin lyllertää muiden mukana koko päivän ja vielä illalla valvoa myöhään kokouksissa. Koko reissunhan siis yöunet olivat sellaisia viiden-kuuden tunnin pätkiä ja oli pärjättävä ilman niitä minun normaaleja päikkäreitä. Jotenkin sitä vaan jaksoi ja koska koko ajan oli kivaa tekemistä, ei väsymystä ehtinyt ajatella. 

Nyt kotiin päästyä asia onkin ihan eri. Olen nukkunut puolet vuorokaudesta yöunia ja siltikin väsyttää koko ajan. Päikkäreitä voisin nukkua vaikka kolmet, jos niihin olisi mahdollisuus. Kai se reissaaminen vaati veronsa, mutta kai tämä olotila pitäisi jo pikkuhiljaa tasoittua?

Eilen saatiin neuvolasta raskaustodistus, jolla pääsee hakemaan äitiyspäivärahaa sekä äitiysavustusta. Pakkausta tuskin otetaan, koska vaatteet eivät ole mieleisiä ja meillä on jo melkein kaikki valmiina mitä pakkauksesta löytyy. Hieno asiahan se on, että Suomessa tuollaisen pakkauksen saa. Lissulle sen otin ja olin siitä todella kiitollinen. Nyt vanhemmiten maku on jo niin muuttunut, että mieluummin ostan vaatteet itse. Meillä vaatteet ostetaan pääasiassa kirpparilta, joten saan luultavasti Kelan raha-avustuksella enemmän vaatteita ostettua kuin pakkauksessa olisi.

Meillä alkaa olla täällä asunnossa aivan tuskastuttavan kuuma ja luulenpa, että kesän mittaan lämpötila vain nousee. Harkinnassa oli aiemmin jonkin näköinen jäähdytin, mutta koska olemme hakeneet uutta asuntoa ja toivomme saavamme sen mahdollisimman pian, emme ole raaskineet jäähdytintä vielä ostaa. Olisi niitä muitakin rahareikiä olemassa.

Juhannuksena olemme menossa kesän ekaa kertaa mökille ja sinne onkin tulossa isompi sakki porukkaa, joten pitäisi olla kiva juhannus tiedossa. Huomenna ajattelin aloitella postausta reissuista, joten niistä on luettavaa seuraavaksi.

Minkäslaisia juhannussuunnitelmia muilla on? 

Yksi kommentti

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Täällä jo lukemista odotellaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.