Hae
Colour Outside the Lines

Mitä odotan tältä syksyltä kaikista eniten?

*Sisältää mainoslinkkejä

Instagramissa kiersi haaste, jossa kysyttiin mitä odottaa tältä syksyltä eniten.

Mä rakastan syksyä. Varsinkin väriloistoa ulkona, kun ruska tulee. Ja viileitä ilmoja, kun voi vihdoin pukeutua lempineuleisiin ja iltaisin kotona kääriytyä torkkupeiton alle hyvän kirjan ja teekupposen kanssa. Kaikista eniten syksyssä kuitenkin rakastan sitä, ettei mikään enää kuki ja mä pääsen vihdoin lopettamaan hetkeksi allergialääkkeiden syömisen. 

Tänä syksynä tulee olemaan aikamoinen hulina päällä koko ajan. En oo tänne kauheasti huudellut, etten ole vielä(kään) valmistunut ammattikorkeakoulusta, koska viime kevään koronajärkytys ja sen vuoksi viisi kuukautta tiiviisti lasten kanssa kotona sotkivat opiskelukuvioni ihan huolella. Koko viime kouluvuoden yritin palautua siitä ja samalla suorittaa koulua loppuun, mutta tälle syksylle jäi silti vielä aika paljon tekemistä.

Tänä syksynä olisi siis tarkoitus valmistua ammattikorkeakoulusta. Alan oikeastaan olla jo ihan kyllästynyt koko opiskeluun, koska valmistuminen (omasta syystäni, kylläkin) vaan venyy ja venyy, jonka takia tuntuu, että tällä hetkellä opiskelu ottaa paljon enemmän kuin antaa. Pakko on kuitenkin rutistaa loppuun tuo koulutus, kun siitä ei paljon enää puutu ja sen jälkeen ihmetellä mitä sitä sitten seuraavaksi tekisikään.

Tänä syksynä minulla on tiedossa kahden kuukauden työrupeama joulun alla Iloisessa Joulukaupassa. Ihan parasta päästä taas töihin samaan paikkaan kuin kahtena edellisenäkin vuonna ja tänä vuonna mulla on ekstrakivoja hommia siellä tiedossa. En malttaisi millään odottaa, että marraskuu saapuu, mutta toisaalta ihanaa, kun on kaksi kuukautta aikaa tehdä ne puuttuvat koulujutut pois alta.

Vivia on vain puolet viikosta päiväkodissa, joten sekin lisää tätä hulina-astetta syksyllä. Töiden ajalle hän menee kyllä täysipäiväisesti hoitoon, mutta alkusyksyn hän käy päiväkodissa vain 20 tuntia viikossa. Hieman on sumplimista ja aikatauluttamista, että saa omat hommat hoidettua.

Me ollaan ensi kuussa menossa kaksi kertaa Joensuuhun, ekaa kertaa jo tulevana viikonloppuna.

Tällä viikolla on tiedossa Janin kummitytön synttärijuhlat ja rentoa oloa Joensuussa. Yleensä meidän Joensuun reissut on ihan täynnä aikataulutettuja visiittejä kaikkien tuttujen luona, että ne imee aika hyvin mehut meistä kaikista.

Muutaman viikon päästä mä kuitenkin olen menossa pressimatkalle Joensuuhun YKSIN (siis voitteko uskoa, että saan kerrankin matkustaa jonnekin ilman lapsia) ja samalla vien lapset mummin luo viikonlopuksi Joensuuhun. Ootan tätä pressimatkaa ihan tosi paljon, koska ensinnäkään mä en ikinä pääse hotelliin yksin, joten jo pelkästään se on luksusta. Me ei myöskään yleensä ehditä Joensuussa tekemään oikein mitään muuta kuin juoksemaan kyläpaikasta toiseen, joten on tosi kivaa päästä näkemään Joensuuta vähän eri näkökulmasta.

Syyskuussa on myös Vivian 5-vuotissynttärit, tosin juhlitaan niitä vasta lokakuun alussa. Vivia haluaa Miraculous tales of Ladybug&Cat Noir-teeman, joten synttäreiden suunnitteluakin on luvassa. Katsotaan mitä kaikkea kivaa sinne keksitään. Pyydettiin synttäreille vain muutamia sukulaisia, joten ei sen suurempia juhlia olla pitämässä.

Kaverisynttäreitä me ei olla pidetty lapsille nyt pariin vuoteen, koska ei olla oikein uskallettu eikä pidetä Vivialle nytkään.

NEULE: *LINDEX
HAME: LUPPASET

KENGÄT: SKOPUNKTEN (*samantyyliset)
SUKKAHOUSUT: K-CITYMARKET (*samantyyliset)
LAUKKU: MARIMEKKO 
POMPULAT: H&M KIDS (*samantyyliset)
KORVIKSET: ITSE TEHTY 

Odotan syksyltä myös hurjasti sitä, kun illat pimenee ja saa ihan luvan kanssa laittaa parvekkeelle valot. Ne voisi kyllä ehkä jo kohta viritellä, koska iltaisin alkaa olla jo aika pimeää.

Ihanaa on myös se, että kohta alkaa kaupat täyttyä joulutavaroista ja joulua saa alkaa jo suunnitella. Vaikka pakko myöntää, että olen minä sitä jo vähän suunnitellut.

Mitä sinä odotat syksyltä kaikista eniten?

 

LUE MYÖS: 

IHANA LOPETUS KESÄLLE TAMPEREELLA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.