Hae
Colour Outside the Lines

Bookbeatilla mahtava tarjous!

*Sisältää mainoslinkkejä

Bookbeatilla on nyt mahtava tarjous uusille asiakkaille!

Koodilla superviikko saat 40 päivää premium-kuuntelua ilmaiseksi, kun olet uusi tilaaja. Tarjous on voimassa vaan tän viikon eli 21.-27.3.2022. *Tästä linkistä pääset suoraan Bookbeatin rekisteröitymissivulle. Normaalisti uusille asiakkaille on tarjolla basic-kuuntelua ilmaiseksi 30 päivää eli tätä tarjousta ei kannata ohittaa missään nimessä. 

Listasin alle muutamia mun suosikkikirjoja ja myös muutamia mun lukulistalla olevia kirjoja, joita Bookbeatilla on tarjolla kuunneltavaksi. 

Muutama mun suosikkikirja bookbeatilla

Cecelia Ahernin Loppusanat on jatkoa Ahernin suositulle esikoisromaanille P.S. Rakastan sinua. Kirja kertoo Hollyn tarinaa vuosia myöhemmin ja lukijana liikutuin useaan otteeseen. Taattua Cecelia Ahern-laatua alusta loppuun. 

Kevin Kwanin Ökyrikkaat aasialaiset-sarjassa on jo kolme osaa (ja ekasta on tehty leffakin). Mulla itselläni on vielä kolmas osa lukematta, mutta kaksi ekaa on ainakin huippuja! Kirja kertoo ihan erilaisesta maailmasta kuin missä itse elän, koska ökyrikkaus ei ole ihan arkipäivää ainakaan mulle. Kirjassa on kuvattu hurjan hyvin kulttuurieroja ja juoni vie mennessään. 

Beth O’Learyn Kimppakämppä kertoo kämppiksistä, jotka nukkuvat samassa sängyssä kuukausien ajan tapaamatta toisiaan. Toinen nukkuu sängyssä yöllä, toinen päivällä ja he tutustuvat toisiinsa post it-lappujen ja tekstiviestien välityksellä. Kirjan juoni on hauska ja tykkäsin eritoten siitä, että kerrankin päähenkilöt tapaavat monta kymmentä sivua ennen kirjan loppua. Yleensä kun se tarina sitten loppuu ilman, että hahmoja seurattaisiin sen enempää tapaamisen jälkeen. LUE MYÖS Beth O’Learyn Vaihtokauppa! 

Jenny Colganin Auringonsäteitä ja vuoroveden vaiheita-kirjan tarina vie mukanaan ensi hetkistä alkaen. Kirjassa seurataan pienellä majakkasaarella asuvien ihmisten elämää ja hurjia juonenkäänteitä. Kannattaa tutustua muihinkin Jenny Colganin kirjoihin. 

Jojo Moyes Jos olisit tässä jatkaa tarinaa Kerro minulle jotain hyvää-kirjan jälkeen. Louisa Clarkin tarina saa kyyneliin niin onnesta kuin surusta ja kuuluu jokaisen lukulistalle. 

Nämä bookbeatilla olevat kirjat on mun lukulistalla seuraavana

Muistutuksena vielä, että koodilla superviikko saat 40 päivää premium-kuuntelua ilmaiseksi, kun olet uusi tilaaja. Tarjous on voimassa vaan tän viikon eli 21.-27.3.2022. *Tästä linkistä pääset suoraan Bookbeatin rekisteröitymissivulle. Normaalisti uusille asiakkaille on tarjolla basic-kuuntelua ilmaiseksi 30 päivää eli tätä tarjousta ei kannata ohittaa missään nimessä. 

Kannattaa käydä siis nyt rekisteröitymässä Bookbeatiin
koodilla superviikko
ja pääset uppoutumaan ihaniin tarinoihin. 

 

LUE MYÖS:

Jenny Colgan : Majakanvaloa ja tuoreen leivän tuoksua

Beth O´Leary: Vaihtokauppa

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.