Hae
Colour Outside the Lines

Vähän loppusyksyn suunnitelmista

Ajattelin kertoa vähän loppusyksyn suunnitelmista ja selkeyttää niitä samalla itsellenikin. Mä rakastan tehdä kaikenlaisia listoja ja tämäkin on tavallaan sellainen.

Lokakuusta on tulossa aika kiireinen, mutta oikeastaan ihanaa, kun on tekemistä. Mulla alkaa ensi viikolla kunnolla (ja virallisesti) työt sisällöntuottajana ja assistenttina, joten se on jo itsessään aika jännää. Lokakuun loppupuolella aletaan myös rakentaa Matkukseen Iloista Joulukauppaa, jossa oon jo viidettä joulua töissä. Tänä vuonna oon tosin siellä huomattavasti pienemmillä tunneilla kuin koskaan aiemmin, mutta ihanaa päästä hommiin edes vähäsen. Jotenkin joulun odotus alkaa itselle aina tuosta Iloisen Joulukaupan rakentamisesta.

Lapsilla on viikon päästä syysloma. Itsehän oon töissä kolme päivää, mutta on meillä silti varmasti aikaa tehdä jotain kivaa lomalla yhdessä. Esikoinen suunnitteli tulevansa käymään Kuopiossa jossain vaiheessa lomaa ja mietin myös pitäisikö käydä I love me-messuilla Helsingissä, jos kuskaisi esikoisen kotiin loman lopussa. Tämä suunnitelma on kuitenkin vielä ihan auki ja katsotaan miten meidän lomasuunnitelmien käy.

Opiskellakin pitäisi. Mulla on muutama kurssi, jotka vaatii hieman enemmän panostusta, että oikeasti saan ne läpi. Opparin jätin ensi keväälle ja tästä jo sovin koulunkin kanssa. Kaksi työtä, kurssit ja opparin kirjoittaminen normiarjen lisäksi voisi olla jo vähän liikaa.

Haaveilen myös Taylor Swiftin Eras-kiertueen taltioinnista, joka esitetään tulevana perjantaina Finnkinolla useamman kerran. Vaikken Swiftie olekaan, olen kuunnellut Taylor Swiftin musiikkia ihan hänen uransa alkuajoista asti, joten tämä olisi hauska kokemus.

Kaikista eniten mä kuitenkin odotan loppusyksystä joulun odotusta ja joulun laittamista kotiin. Jotenkin nyt on jo tosi joulufiilis ja ihanaa päästä laittamaan joulua. Yleensä ollaan lasten kanssa juhlittu Halloweenia edes jossain määrin ennen jouluhullutusten alkamista, mutta jotenkin mulla ei oo tänä vuonna yhtään Halloween-fiilis. Yritän kuitenkin kaivaa sen jostain, koska haluan itse ainakin myskikurpitsakeittoa ja tekisi mieli testata muitakin Halloween-herkkuja.

Nuorin ei ole vielä kuunnellut/lukenut Harry Pottereita ollenkaan ja mietinkin olisiko Halloween hyvä aika alkaa tutustuttamaan häntä pienin askelin Harry Potterin maailmaan, kun me kaikki muut Pottereista tykätään kovasti. Kuvitettu teos voisi olla hauska tapa aloittaa Harry Potterin lukeminen hänen kanssaan, mutta meillä on ne vaan englanniksi. Täytyy ehkä harkita suomenkielisten kuvitettujen teosten ostamista.

Siinä vähän loppusyksyn suunnitelmista mitä on jo mielessä.

Onko sulla jo suunnitelmia syksylle?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS:

Paahdettu myskikurpitsakeitto

Aloitin uudessa työssä tänään

Ajatuksia aikuisena opiskelusta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *