Hae
Colour Outside the Lines

Muistathan seurata blogin kaikkia somekanavia!

Blogin Facebook-sivulle jaan kaikki blogipostaukset eli sieltä on helppo selata postauksia, jos etsii jotain luettavaa. Sivulle tulee myös jakona osa Instagramin kuvista, mutta ei kaikki. Olen myös järjestänyt Facebook-sivuilla arvontoja ja jakanut alekoodeja. 
Instagramissa blogi on saanut uuden profiilin. Jostain syystä en saanut vanhalle profiilille kaikkia ominaisuuksia käyttöön
lukuisista yrityksistä huolimatta, joten päätin, että on vain helpompaa tehdä kokonaan uusi. Jos siis olet seurannut aiemmin blogin Instagramia, tarkistathan seuraavasi profiilia nimeltä @colouroutsidethelinesblogi 
Tällä hetkellä Facebookissa ja Instagramissa menossa arvonta VIMMAn kangaskassista! 
Yksi huippukeino seurata on Bloglovin’. Se on sivusto, jonne blogipostaukset automaattisesti päivittyvät ja sieltäkin on helppo selata koko blogi läpi. Sieltä saa myös talletettua itselleen lempiblogit ja silloin lempparibloggaajien uudet postaukset näkyvät heti etusivulla. Bloglovin’ toimii sekä verkossa että sovelluksena. 
Blogit.fi on myös kiva sivusto suosikkiblogien seuraamiseen. Sieltä on todella helppo löytää uusia seurattavia ja omat suosikit saa tallennettua, jolloin ne lempiblogit on helppo löytää uudelleen ja uudelleen. 
Snapchat on myös olemassa, mutta käytän sitä aika harvakseltaan. Voisin itse asiassa haastaa itseni postaamaan snappiin muutaman kerran päivässä. Sieltä minut löytää nimellä justcallmesuzy.
Twitter-tilikin blogilla on. Sen käyttöä pitäisi myös opetella hieman. Tekniikka on hallussa, mutta se tuppaa unohtumaan muiden sovellusten jalkoihin. Yritän kuitenkin muistaa sinne tästä lähtien kaikki postaukset jakaa! 
Ihan meinasin unohtaa Pinterestin! Muistakaahan käydä seuraamassa sielläkin. Blogin Pinterest-jakoja on vielä aika vähän, koska olen ne vasta vähän aikaa sitten aloittanut, mutta olen tosi kova käyttämään Pinterestiä muuten. 
Vähintään Facebookissa ja Instagramissa kannattaa seurata, koska ensi viikolla on luvassa useampikin arvonta! Facebookiin ja Instagramiin löytyy suora linkki myös blogin sivupalkista, jos joskus miettii mistä sinne mentiinkään. 

Jos et siis seuraa blogia vielä näissä somekanavissa, niin otahan seurantaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.