Hae
Colour Outside the Lines

Osa uusperhettä

Ei ole aina helppoa olla uusperheen äiti. Toisinaan lapset rakastaa toisiaan, kun joskus taas haluavat repiä toisiltaan hiukset päästä. Äitinä joutuu olemaan erotuomarina muutenkin, mutta uusperheessä tätä ongelmaa on varmaan useammin havaittavissa. Tai sitten ei, vaikea sanoa, koska meillä molemmilla on vain yksi lapsi.


Tytöt kyllä tykkää toisistaan, se ei oo mikään ongelma. Mutta koska toinen on kolme ja toinen kymmenen, on leikit vähän erilaiset ja kolme vuotiaan on välillä vaikea ymmärtää miksei se isosisko haluakaan leikkiä yhdessä koko ajan. 


Isosisko ja pikkusisko. Niin ne kutsuu toisiaan. Vaikka vasta puoli vuotta tätä rumbaa on pyöritetty, niin kyllä ne on jo ihan siskoksia. Eikä meillä sanota siskopuoli vaan sisko. Meillä kuulutaan perheeseen ihan täysillä. 


Onko muilla kokemuksia uusperheen sisaruksista? 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.