Hae
Colour Outside the Lines

Joululahjat päiväkodin hoitajille

Meillä, kuten varmasti monella muullakin, on joulun alla ja kesäloman alkaessa tapana muistaa kerhotätejä, opettajaa ja kuoron johtajaa. Tykkään tehdä itse joulumuistamisen enkä mielelläni vie kukkia, jos en ole varma, ettei lahjan saaja ole allerginen.
Tänä vuonna päätin kokeilla tehdä konvehtikuusia, joita näkyy lehdissä ja blogeissa.
Se olikin muuten helpompaa kuin kuvittelin! Kartongista piti vain tehdä kartio, jonka teippasin kasaan ja siihen kuumaliimalla liimasin konvehteja. Pakkasin kuuset nätisti sellofaaniin ja viimeisenä päivänä ennen lomaa annamme lahjansaajalle.
Nämä on kivoja, kun näistä saa eri näköisiä vaihtelemalla konvehteja. Voisi esimerkiksi tehdä sellaisen, jossa on erivärisiä raitoja!

Viettekö te muistamisia päiväkotiin tai kouluun? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.