Hae
Colour Outside the Lines

Mitä oon tällä viikolla tehnyt?

Nuorimmainen lähti mummin kanssa mökille viime torstaina eli oon ollut viikon niin sanotusti vapaa lepäämään ja tekemään just sitä mitä itse haluan.

Viime viikon LOOP-hoito oli sen verran rankka, että vielä tänäänkin sen jäljiltä sattuu ja en oo kauheasti koko viikon aikana poistunut kotoa. Oon vaan ollut, katsonut elokuvia ja pessyt pyykkiä.

Mulla oli suunnitelmissa kirjoittaa blogia, nukkua ja lukea muutama kirja. No, uni ei oo oikein tullut edes keskellä yötä ja kirjojakaan en ole edes aukaissut.

Mitä mä sitten olen tehnyt koko viikon?

 • Pessyt pyykkiä ainakin 10 koneellista. Kumma juttu, kun viisi henkisessä perheessä se pyykkikori ei ole koskaan tyhjä.
 • Vienyt kirppikselle tavaraa kaksi kertaa. Kirpparia en kuitenkaan kummallakaan kerralla jaksanut kiertää.
 • Tehnyt useampaan otteeseen ruokaa.
 • Käynyt postilaatikolla ja huomannut, että sekin oli jo tarpeeksi liikuntaa sille päivälle.
 • Leiponut kakkua ja sämpylöitä.

 • Katsonut elokuvia. Oon katsonut tällä viikolla elokuvat Mamma Mia!, Sinulle on Postia ja Uneton Seattlessa. Oon katsonut myös Gilmoren tyttöjä ja lukemattomia tunteja TikTokia.
 • Ollut superväsynyt. Heti kun teen jotain, väsyn.
 • Somettanut. Oon ollut tällä viikolla tosi aktiivinen somessa ja yritän pitää tahdin yllä. Tosin kun pienin on kotona, on aikaa vähemmän ja ehkä myös väsyttää enemmän, joten mitään en voi luvata. Oon kuitenkin saanut superpaljon ihania kommentteja ja viestejä sekä täällä että Instagramissa ja ne on kyllä piristäneet.
 • Suunnitellut kampaajalle menoa. Mähän leikkasin mun hiukset itse helmikuussa ja nyt kun jaksan vaan makoilla, niin hiukset on koko ajan edessä tai ihan sotkussa. Haaveilen lyhyistä hiuksista vaikka malli ei ehkä olisikaan mulle se kaikista paras.
 • Haaveillut kesästä. Yritin lähteä lenkkareilla jo ulos, mutta Kuopiossa on ihan liikaa jäätä siihen ja lopulta vaan luistelin lenkkareillani.

 • Makoillut sängyssä ja sohvannurkassa. En ole oikein saanut mitään mielestäni aikaiseksi (vaikka tosi asiassahan mä oon tehnyt vaikka mitä täällä kotona). Tyyli on myös ollut sen mukainen. Hiukset on koko ajan sotkuisella äitinutturalla ja vaatteet mitä sattuu ekana osumaan käteen.
 • Toivonut, ettei leikkaus ole vielä kahteen viikkoon, koska mulla on synttärit kahden viikon päästä lauantaina ja meillä oli siihen suunnitelmia. Tosin mun tuurilla mä oon just silloin kipeimmilläni. Samalle viikonlopulle osuisi myös uuden Potter-leffan ensi-ilta, jonne haluttaisiin mennä, mutta taitaa jäädä välistä.
 • Jutellut kaksi kertaa videopuhelua meidän nuorimmaisen kanssa ja miettinyt, että missä välissä hänestä kasvoi niin tosi iso ja reipas. Ihana tyyppi!
 • Käynyt puhelimen välityksellä vasukeskustelun päiväkodille ja saanut sieltäkin vahvistuksen, että meillä kasvaa upea tyyppi.

Sellaisia puuhia mulla oli tällä viikolla. Lepäilyksi tämä on mennyt ja niin oli kyllä tarkoituskin. Olo on joka päivä vaan kamalampi ja jaksan joka päivä vähemmän. Huimaa, hikoiluttaa ja väsyttää. Silmäluomet tuntuu niin raskailta välillä, että niitä on vaikea pitää auki ja kaikki lihakset niin raskailta, että välillä pitää pysähtyä hengittämään.

Mutta toisinaan taas on ihan hyvä päivä eikä ole mitään ongelmaa. Toivotaan, että viikonloppu menisi niin, ettei ole ihan kamala olo, koska mun olisi tarkoitus lähteä reissuun!

 

Mitä sä olet tällä viikolla tehnyt?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

LUE MYÖS: 

Hiustuska ja mitä sille tein

Mulla on kohdunkaulan syöpä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.