Hae
Colour Outside the Lines

Kuoromatka, part. 2

Lauantaista selvittiin ja tänä aamuna herätys oli 6.30 (!!!). Kuka oikeesti herää sunnuntaiaamuna niin aikaisin?!

Aamupalalla oli aika väsynyttä porukkaa ja vielä bussissakin. Itsekin nukuin suurimman osan matkasta. 

Kuoroa oli pyydetty laulamaan Temppeliaukion kirkkoon, joka oli aivan mahtava kallion sisään rakennettu taideteos. Wikipediasta opittiin, että asemakaavaan kirkko oli piirretty jo 1906, mutta kirkko valmistui vasta 1969. Ja kirkossa ei ollut ollenkaan kelloja, vaan ääni kuului nauhalta. Sen faktan paljastaminen aiheutti pientä närkästystä. Aika aidoilta ne siis kuulosti!

Sunnuntain ootd: takki, pusero ja koru H&M, housut Only, kengät Gina Tricot ja laukku Longchamp. Huivin ostin kirpparilta pari päivää sitten ja tänään sen sitten kadotin. Pikkusen harmittaa, mut onneks ei kadonnu mitään arvokkaampaa. 

Kirkon jälkeen syötiin lounasta seurakunnan tiloissa ja käytiin pakkaamassa tavarat bussiin. Päivällinen syötiin Kuortin abclla ja nyt ollaanki jo matkalla kohti kotia:) 

Väsyneitä, mutta onnellisia matkalaisia. 

Eiliseltä vielä piristyksenä pari apinaa… 

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.