Hae
Colour Outside the Lines

rv 26+3

Nyt en voi kyllä enää valittaa, etteikö vatsa olisi pyöreä. Näytän jo lähinnä siltä, että raskausviikkoja olisi takana kymmenen lisää. Muutaman kerran onkin jo ihmiset olleet ihmeissään, että miten laskettu aika on VASTA lokakuun loppupuolella.

Painoa ei onneksi ole tullut kuin puoli kiloa lisää viidessä viikossa. Nyt on siis alkupainosta tullut se puoli kiloa. Olen aika ylpeä itsestäni, koska Lissua odottaessani painoa kertyi ylimääräinen 20 kiloa. Neuvolassakin oltiin aika ylpeitä, ettei painoa ole kertynyt tuon enempää. Kädet ja jalat on kyllä todella turvoksissa. Jouduin jo laittamaan kihlasormuksen korurasiaan säilöön ja ottamaan jonkun vanhan hopeisen sormuksen tilalle.

 En tosin tunne itseäni kyllä yhtään hehkeäksi -pikemminkin valaaksi. Olo on aamuisin kuin katujyrän alle jääneellä, koska käyn pissillä noin kahden tunnin välein ja nyt on tullut uutena oireena unettomuus. En saa unta enää heti sänkyyn palattuani vaan saatan pyöriä tunnin ja siitä tunnin päästä täytyy taas päästä pissille.

Tärkeintä kuitenkin on, että vauva kasvaa hyvin ja masussa on muutenkin kaikki hyvin. Vauva on todella aktiivinen ja kivointa on silloin alkaa riehua, kun minä haluaisin alkaa nukkumaan. Tällä viikolla on edessä uusi sokerirasitus, katsotaan miten kivaa toukalla on siellä. Kaikki makea tuntuu saavan toukan liikkeelle. On tainnut äitiinsä tulla.

Mites muilla odottajilla on sujunut? 

3 kommenttia

  1. Susanna kirjoitti:

    Kiitos<3

  2. Johanna kirjoitti:

    Eksyin blogiisi sattumalta. Kiva blogi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.