Hae
Colour Outside the Lines

Suoratoistojen jouluelokuvatarjonta

Meillä katsotaan nykyään todella harvoin television tarjonnasta mitään. On ne ihan muutamat sarjat, joita tulee televisiosta seurattua, mutta muuten katsomme sarjat ja elokuvat yleensä aina suoratoistojen tarjonnasta. Netflix meillä maksetaan kuukausittain, muista katsomme ilmaispalveluita.

Jouluelokuvia rakastavana päätinkin tehdä listauksen muutaman suoratoistopalvelun jouluelokuvatarjonnasta. Joitain klassikkoja, kuten Yksin kotona-leffat, ei harmillisesti löydy mistään suoratoistosta. Onneksi ne yleensä aina tulevat televisiosta joulun aikaan. Meillä ne löytyy myös hyllystä dvdllä.

Netflix

Netflixistä löytyy myös hauska leivontaohjelma, jossa kotikokit yrittävät kopioida huippuleipureiden luomuksia siinä onnistumatta. Nyt sarjasta on tullut jouluspesiaali. 
The Family Stone 
Kun elokuvassa vietetään perhejouluja ja perheeseen kuuluu Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Rachel McAdams ja monta muuta isoa tähteä, on odotukset aika korkealla. Ja tämä elokuva ei petä edes kymmenennellä katselukerralla. 

Jouluhäät
Kevyttä hömppää hääsuunnittelija Kelseystä, jonka ensimmäinen työkeikka on suunnitella serkkunsa häät. Joulu ja häät samassa elokuvassa oli tällaiselle joulu- ja häähöperölle jo tarpeeksi syytä katsoa tämä! 

Joulu vuorimaisemissa
Tämä oli hyvä kevyt hömppä vähän väsyneenä ja peittoon kääriytyneenä. Netflixissä on tosi paljon näitä kevyitä jouluhömppäleffoja, joita voi katsoa vaikka ei ihan jaksaisi leffaan täysillä keskittyäkään. Leffa kertoo vuoristossa olevan hotellin ravintolapäälliköstä, joka ihastuu keittiöön töihin saapuvaan uuteen kokkiin.

Angels in the snow
Tässäkin leffassa ollaan vuorimaisemissa. Joulua mökillä viettämässä oleva perhe auttaa autonsa hajottanutta toista perhettä ja he oppivat toisiltaan asian, jos toisenkin. 

A Christmas Carol
Charles Dickensin kirjaan perustuva klassikko. Vanha, varakas ja saita Ebeneber Scrooge saa vierailijoikseen kolme aavetta, jotka ohjaavat häntä kohti parempaa elämää. 

Elf
Korvatunturilla kasvanut Buddy-tonttu saa kuulla joulun alla, ettei olekaan oikeasti tonttu. Hän lähtee New Yorkiin etsimään biologista isäänsä. Hauska joululeffa koko perheelle! 

Netflix Original Joulukalenteri
Netflix on alkanut tuottaa itse laadukkaita elokuvia ja sarjoja. Tässä leffassa nainen saa isoisältään maagisen joulukalenterin, joka ennustaa päivän tapahtumia. 

Netflix Original Jouluprinssi ja jatko-osa Jouluprinssi: Kuninkaalliset häät
Viime vuonna ilmestynyt Jouluprinssi sai tänä vuonna jatko-osan. Jatko-osa on vielä katsomatta, mutta muistan ensimmäisen osan olleen ihan viihdyttävä kokemus. 

Netflix Original Joulun perintö
Ihana jouluelokuva juuriensa löytämisestä ja muiden arvostamisesta. Taattua jouluhömppää. 

Netflix Original Kuninkaallinen vaihtokauppa
Tämän katsoimme yksi ilta Melissan kanssa kahdestaan. Pääosassa on High School Musical-elokuvista tuttu Vanessa Hudgens. Hudgens näyttelee tuplaroolin kahtena ulkonäöltään toisiaan muistuttavana nuorena naisena, jotka joulun alla vaihtavat paikkaa. Tämä oli viihdyttävä ja hauska joululeffa, joka sopii koko perheelle. 

Netflix Original The Christmas Chronicles
Netflix mainostaa tätä koko ajan etusivullaan. Emme ole tätä vielä katsoneet, mutta tämäkin on koko perheelle sopiva jouluelokuva. Ja plussaa siitä, että Joulupukki on sellainen oikean näköinen Joulupukki kuten esim niissä ihanissa Coca-Colan joulumainoksissa. Kaksi sisarusta pudottaa vahingossa Joulupukin reen ja heidän täytyy auttaa Joulupukkia jouluvalmisteluissa.

Joulupukki ja noitarumpu
Ihana Mauri Kunnaksen klassikko, jonka voi joulun alla katsoa kaikki lapsenmieliset.

Netflix päivittää jouluelokuvalistaansa koko ajan joulun lähestyessä. Suurin osa uutuuksista on luultavasti Netflixin omaa tuotantoa. Netflixistä löytyykin elokuvien alta oma Joulu-kategoria näin joulun alla. 
Erityismaininta: Fireplace for your home
Kun haluat joulun tunnelmaa kotiin eikä sinulla ole takkaa, tämä tuo mukavasti saman tunnelman, kun ohjelman laittaa televisioon pyörimään. Takkatulta voi katsoa syttymisestä hiillokseen asti. 

Viaplay

Meillä ei ole tällä hetkellä Viaplay-suoratoistopalvelua käytössä, mutta tarjontaa saa tutkittua vaikkei olisikaan ostanut palvelua. Taidan ennen joulua ottaa Viaplayn käyttöön, että päästään katsomaan muutama ihana jouluelokuva. Viaplay omistaa oikeudet Disneyn elokuvien suoratoistoon, joten sieltä löytyy muutama kiva Disneyn jouluelokuva. 
Mikki Hiiri-jouluspesiaalit Olipa kerran joulu ja Joulu Ankkalinnassa
Vivia rakastaa Mikkiä, joten nämä ovat meillä joulun katselulistalla. Näissä taitaa seikkailla myös muut Disney-suosikit. 

Mutta mitä tapahtui Joulupukille? osat 1, 2 ja 3
Muistan nämä elokuvat omasta lapsuudestani. Joulupukki putoaa katolta ja perheen isästä tulee uusi Joulupukki. Hassunhauskoja hetkiä koko perheelle! 

Saiturin joulu
Jim Carreyn tähdittämä klassikko. Tämä on meillä vielä katsomatta.

Pentujengi ja Joulupentu
Melissa rakasti pienenä koiraelokuvia ja meillä oli niitä silloin ihan älyttömät kasat dvdllä. Disneyn pentujengit oli parhaita, koska niissä on oikeat koiranpennut seikkailemassa ja ne vielä kaiken lisäksi puhuvat!

Joulu ihmemaassa
Tämäkin oli jossain vaiheessa Melissan lemppari. Sisarukset löytävät repullisen väärennettyjä rahoja ostoskeskuksesta. Lapset alkavat tuhlata rahoja ympäri ostoskeskusta ja pian heitä etsii rahat kadottaneet roistot ja hätääntynyt isä. 


Cmore

Meillä on Cmoren suoratoisto käytössä vielä hetken, koska Jani halusi seurata formuloita livenä. Nythän formulakausi on jo päättynyt, joten kohta meidän Cmore-pakettikin loppuu. Cmoren tarjonta ei oikeastaan ole kovin ihmeellinen, mutta sieltä löytyy kaikki Muumi-jaksot (tosin uudella eikä sillä meille aikuisille tutulla ääniraidalla). 
Kovin montaa joululeffaa ei Cmorelta löydy, joten niiden takia en sitä suosittele tilaamaan. 
Jamie Oliverin jouluohjelmat (7 jaksoa) 
Nämä joulujaksot on kuvattu Jamien kotona ja jaksoissa vieraileekin hänen vaimonsa, lapsensa ja muita sukulaisia. Tyhmästi vaan on nämä tuonne jaettu, kun siellä on kahden viisiosaisen sarjan jaksoja, joista toisesta on yksi jakso ja toisesta neljä. EDIT: Jaksoja oli tullut lisää, ilmeisesti niitä lisätään tasaiseen tahtiin ennen joulua. 

Christmas Land
Jos etsit kevyttä hömppää, on tämä juurikin sitä. Jules perii isoäidiltään pienen Christmas Land-kylän, jota isoäiti on pyörittänyt monta kymmentä vuotta. Julesin ura New Yorkissa on kuitenkin nousussa ja hän on päättänyt myydä perintönsä. Tai ainakin hän on tätä mieltä, kunnes menee takaisin viimeksi lapsena vierailemaansa Christmas Landiin.

Broadcasting Christmas
Tämä romanttinen komedia kertoo ex-pariskunnasta, jotka joulun alla kilpailevat samasta juontajan työpestistä. Pääosassa Melissa Joan Hart, joka on tuttu Sabrina, teininoita-sarjasta!

The Joulukalenteri
Tämä tulee nyt televisiossa Subilta ja taitaa näkyä maikkarin nettipalvelussakin. Tämä on sellainen höpsö klassikko, jonka muistan omasta lapsuudesta. 

Mitkä on teidän suosikkeja jouluelokuvista? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.